Добредојдовте
  • Users with e-mails at mail ·ru, aol ·com and gmx ·com to contact admins for registration.
  • Новорегистрираните членови повратниот одговор од форумот за активирање на сметката нека го побараат и во Junk на нивните пошти.
  • Сите регистрирани членови кои неучествуваат во дискусиите три месеци автоматски им се брише регистрацијата

Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.43 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Старо другарство-заборава нема
Author Message
toni_a Offline
1 - 2 + 3 - 4 + ...

1cool 
eve sum Party1
bidejki dosta lugje od po forumive sum videl, pa onie koi ne me videle, da me vidat Icon_razz i da nazdravime! Vozbud

[Image: praha2011juni356.jpg]

...malku sonce me ispece toj den...ama na kraj - melem Icon_smile :

[Image: praha2011juni479.jpg]

14-07-2011, 04:55 AM
Reply
acko Offline
Moderator

Хм, да земеме сите да направиме фоторобот за тоа каква слика имаме за луѓето кои пишуваат позади никовите тешко дека ќе бидеме блиску до вистината. Icon_razz))

Јас имам утнато речиси кај сите и тоа доста драстично... исто правев муабет со еден форумџија, кога се сретнавме прв пат ми кажувше дека ме замислувал сосема поинаку и повозрасно.

(This post was last modified: 14-07-2011, 05:05 PM by acko.)
14-07-2011, 05:04 PM
Reply
toni_a Offline
1 - 2 + 3 - 4 + ...

(14-07-2011, 05:04 PM)acko Wrote: Хм, да земеме сите да направиме фоторобот за тоа каква слика имаме за луѓето кои пишуваат позади никовите тешко дека ќе бидеме блиску до вистината. Icon_razz))

Јас имам утнато речиси кај сите и тоа доста драстично... исто правев муабет со еден форумџија, кога се сретнавме прв пат ми кажувше дека ме замислувал сосема поинаку и повозрасно.

taka e...
vsushnost, na momenti i samite muabeti sto gi pravime deluvaat te. se svakjaat razlichno od ona sto "pisatelot sakal da kazhe" :-)
dosta konflikti ili nedorazbiranja nastanuvaat ili nastanuvale poradi otsustvo na sogovornikot (mimika,gestikulacija,intonacija,itn.), a prisustvo na lichen moment ili momentalno raspolozhenie od odugata strana.

ova se moi prvi sliki (opshto) na internet te. forum koi gi postiram, a onie koi me znaat (lichno) mozhat da potvrdat ispravnost :-D

ednostavno sakav da odredeni lugje dobijat slika od toni_a

poz
17-07-2011, 01:44 AM
Reply
toni_a Offline
1 - 2 + 3 - 4 + ...

btw,

za razlika od "edno drushtvo" koe se krie, poseduva po x-nika, nema lichni kontakti ili realna pretstava za zhivotot...
jas nemam potreba, nitu zadacha, da se krijam.

najobichen i chesen Makedonec
17-07-2011, 02:01 AM
Reply
ЈорданПетровски Online
ЈорданПетровски-ЦРНИ

Quote:Jordan Petrovski
5 hours ago

Ваква небулоза, форумот ВОДЕНИЦА да ти бил финасиран од КАРАКАЧАНОВ, може да излезе САМО од КУЈАНАТА на СЛУЖБИТЕ, кои во очајнички обид да спасат што може да се спаси од прикривањето на вистинската улога на УДБа и српското влијание, за овој форум, форум кој е легло на докажани СРБОКОМУЊАРИ, СОРАБОТНИЦИ НА УДБа, велат дека е бугарофилски, односно финасиран од Катракачанов. Icon_razz Icon_razz Icon_razz

-"Gjorgji Simeonov Hehe , Vodenica .....zosto ni zbor za otvorenata sorabotka na partiski I finasiski plan ne sezbori za SDSM I Ljubco Georgievski ......pa jasno e ..... oti zemaa pari od KARAKACANOV Mizerii I tamu ke se jadat tatlii za probugarski elementi , a KARAKACANOV I'm ja vodi kampanjata ...... NAVISTINA STE MIZERNI ....."
11 hours ago via mobile

Buum SmajlitoIcon_rolleyes Tuktuk0ni SmajlitoSmajlitoSmajlito
21-05-2013, 07:18 PM
Reply
Вовата Offline
Posting Freak

(14-07-2011, 05:04 PM)acko Wrote: Хм, да земеме сите да направиме фоторобот за тоа каква слика имаме за луѓето кои пишуваат позади никовите тешко дека ќе бидеме блиску до вистината. Icon_razz))

Tipicen germanec Icon_razz
22-05-2013, 06:57 AM
Reply
Вовата Offline
Posting Freak

22-05-2013, 08:03 AM
Reply