acko
Moderator

|
Стрелчо, пошто знам дека читаш, туј ќе ти одговору (куде тебе и такој не може)... http://macedonians.tv/showpost.php?p=73518&postcount=42
Другар ми Попара вика: ’Какво онадување, такво памтење’...
Одамна ви га нема идола од Кумровац, његову Југославију исто гу нема, ама његови ученици за жал тој тешко га разбирав, па продужуев да ги применуев методе кои што штребески ги училе порано. Која ти е потреба да измислуеш и кд више не те ’дирам’ подугачко време, порано кд ќе ’заглавеше’ увек се повикуеше на бугараштво, ама што сг? Очигледно е до онуј изреку напишану погоре...
Биди ми поздравен и доста сс глупости...
|
|
14-01-2010, 09:44 PM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
(14-01-2010, 09:44 PM)acko Wrote: Стрелчо, пошто знам дека читаш, туј ќе ти одговору (куде тебе и такој не може)... http://macedonians.tv/showpost.php?p=73518&postcount=42
Одамна ви га нема идола од Кумровац, његову Југославију исто гу нема, ама његови ученици за жал тој тешко га разбирав, па продужуев да ги применуев методе кои што штребески ги училе порано. Која ти е потреба да измислуеш и кд више не те ’дирам’ подугачко време, порано кд ќе ’заглавеше’ увек се повикуеше на бугараштво, ама што сг? Очигледно е до онуј изреку напишану погоре... 
Poshto vikash Acko chitav ga forum eve vikamo gi da odigramo ednu utakmicu na nash teren, dosta igramo po njini tereni  . Nash tim ke bide: Naci kapiten, Hristo, Acko i Ja . Rezervni igrachi Pirinac-Vrhovist i basilius_2.
Na njim ke gi dozvolimo da igrav sas svi igrachi shto gi imav. 
Samo da znaev nashi Администратори и Модератори -sudie na utakmicu, ne sa sitni prevaranti na tri shibice. Ke gi dozvoliv sve shto imav da napishev i da prikachiv. Ke gi dademo i bonus, da ga dovedev i gazdu na N.C.D i na TODORA da gi "pojacha".  
(This post was last modified: 14-01-2010, 11:37 PM by mara-popara.)
|
|
14-01-2010, 11:35 PM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
|
17-01-2010, 03:42 PM |
|
NACIONALIST
Senior Member

|
|
19-01-2010, 04:37 PM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
|
19-01-2010, 10:21 PM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
(21-01-2010, 05:03 AM)NACIONALIST Wrote: Znaci ke dojde ke procita i ke se sokrie ili aj ke go ostavime da si cita neka se opismeni malku, oti tamu kade sto se ke ostanat skros nepismeni.
Arno vikash Naci, dojde tuja chita i uchi ne e shala: ЏАСТИС, ФРИДОМ, ДЕМОКРАЦИ & ТХЕ КОТЛЕ ВЕЈ , ne e sipi, napise,  treba vreme. Kumrovac i Bihakjka ostavljav traume, ama josh po losho e k'd se fatish u losho drushtvo, pa josh toj drushtvo sa Branchevi argati   nema daleko da stignesh.  
(This post was last modified: 21-01-2010, 05:24 AM by mara-popara.)
|
|
21-01-2010, 05:24 AM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
(21-01-2010, 05:24 AM)mara-popara Wrote: Arno vikash Naci, dojde tuja chita i uchi ne e shala: ЏАСТИС, ФРИДОМ, ДЕМОКРАЦИ & ТХЕ КОТЛЕ ВЕЈ , ne e sipi, napise, treba vreme. Kumrovac i Bihakjka ostavljav traume, ama josh po losho e k'd se fatish u losho drushtvo, pa josh toj drushtvo sa Branchevi argati  nema daleko da stignesh.   
Eve kako izgleda Naci , na nashega BIVSHOGA DRUGAR Intelcheta, OPKUZENJE:
tuj sa : njegov SHEF Branche, Makraduli, Debilijan Srankovikj........pa ARGATI na Brancheta i SESTRU LJUBU, sasve potprecednika Filipcheta- Nishkoga padobranca-na chika Acu omiljenog djaka.... i ovija najdoljni,.....IZMEKJARI od VODENICU.....te gi tuja na ovo filmche..  
ps. drugarmi Intelcho ispili ga kave sas Filipcheta.
|
|
30-01-2010, 11:29 PM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
Poshto onija glusci od vodenicu se rçhkav. Ispl'zev e odma turiv kljuch na temu. Ja gi prati depeshu. Do k'da ke stoi tamo ne znam. ama ovdeka ke ostane:
Quote:денес, 14:31 #1174
mara-popara
Пратеник
Регистриран: Jul 2009
Мислења: 2,188
Poshto ponovo kude vas demokratija raboti :cenzura::cenzura::kluc::kluc:.
Nedozvoluvate da vi se odgovori na lagite. Ste ja zakluchile temata . Ke vi odgovoram tuka. Da vidam kolku ke imate hrabrost da go ostavite postot ne izbrishan. Na kotle stoi link do vashiot forum nie ne se plashime od konkurencija, a posebno od vakva.
(14-01-2010, 11:35 PM)mara-popara Wrote: (14-01-2010, 09:44 PM)acko Wrote: (14-01-2010 09:44 PM)
Стрелчо, пошто знам дека читаш, туј ќе ти одговору (куде тебе и такој не може)... http://macedonians.tv/showpost.php?p=73518&postcount=42
Poshto vikash Acko chitav ga forum eve vikamo gi da odigramo ednu utakmicu na nash teren, dosta igramo po njini tereni . Nash tim ke bide: Naci kapiten, Hristo, Acko i Ja . Rezervni igrachi Pirinac-Vrhovist i basilius_2.
Samo da znaev nashi Администратори и Модератори -sudie na utakmicu, ne sa sitni prevaranti na tri shibice. Ke gi dozvoliv sve shto imav da napishev i da prikachiv. Ke gi dademo i bonus, da ga dovedev i gazdu na N.C.D i na TODORA da gi "pojacha".   
(17-01-2010, 03:42 PM)mara-popara Wrote: Naci, Intelcho ga nema da zugne. A ja sam milslija on e i Mirko i Slavko, od Gemanci i od Nemci i od Bugari ne se plashija   , ama losho drushtvo bilo poopasno i od Nemci i od Germanci i od Bugari  on izgleda mi od druzbu sas loshi ljudi se e zarazija od boles komunjarizacija i s'ga ga e stra od: ЏАСТИС, ФРИДОМ, ДЕМОКРАЦИ & ТХЕ КОТЛЕ ВЕЈ  
Pokana za duel vi eupatena odamna ama kaj vas srce junachko
(22-01-2010, 12:18 AM)mara-popara Wrote: 22-01-2010 07:56 AM
Acko najgolem strav e od slobodata.
Zatoa imame i mnogu gosti.
Toa se nashi poznanici i kolegi od forumite, ama sobiraat hrabrost da se zachlenat. I po zachlenuvanjeto ke im treba vreme da pochnat da pishuvaat.
Slobodata znaat da ja pochituvaat i neguvaat i da se borat za nea samo umni, sposobni i chesni ludje.
Za chlenovi i sipatizeri na SDSM ovoj forum ke bide golem lichen predizvik. Doadjanjeto tuka i uchestvoto vo diskusiite za niv ke prestavuva opasnost, ke znachi raskin so ednoumiteo. Ovdeka nema brishenje na mislenja zardi razlichen stav so moderatorite ili administratorite a pa nedaj boze da ima ban za toa. Jas bi sakal da dojdat tuka mnogu forumski "velichini" koi goleminata na forumive ne ja gradea so fakti i dokazi tuku so brishenaje na postovi i BANIRANJA. Posebno ke mi e drago tuka da dojdat: Prch alijas Justinijan, Chento alijas Branko alijas Strelec....i koj znae ushte kolku drugi nika za ist chovek, Realen_o7, Misirkov, Garfield alijas Divajder alijas Lazycat........
|
|
16-02-2010, 02:39 PM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
(16-02-2010, 02:39 PM)mara-popara Wrote: Poshto onija glusci od vodenicu se r'chkav. Ispol'zev i odma turiv kljuch na temu. Ja gi prati depeshu. Do k'da ke stoi tamo ne znam. ama ovdeka ke ostane:
Quote:денес, 14:31 #1174
mara-popara
Пратеник
Регистриран: Jul 2009
Мислења: 2,188
Poshto ponovo kude vas demokratija raboti :cenzura::cenzura::kluc::kluc:.
Nedozvoluvate da vi se odgovori na lagite. Ste ja zakluchile temata . Ke vi odgovoram tuka. Da vidam kolku ke imate hrabrost da go ostavite postot ne izbrishan. Na kotle stoi link do vashiot forum nie ne se plashime od konkurencija, a posebno od vakva.
(14-01-2010, 11:35 PM)mara-popara Wrote: (14-01-2010, 09:44 PM)acko Wrote: (14-01-2010 09:44 PM)
Poshto vikash Acko chitav ga forum eve vikamo gi da odigramo ednu utakmicu na nash teren, dosta igramo po njini tereni . Nash tim ke bide: Naci kapiten, Hristo, Acko i Ja . Rezervni igrachi Pirinac-Vrhovist i basilius_2.
(17-01-2010, 03:42 PM)mara-popara Wrote: Naci, Intelcho ga nema da zugne. A ja sam milslija on e i Mirko i Slavko, od Gemanci i od Nemci i od Bugari ne se plashija   , ama losho drushtvo bilo poopasno i od Nemci i od Germanci i od Bugari  on izgleda mi od druzbu sas loshi ljudi se e zarazija od boles komunjarizacija i s'ga ga e stra od: ЏАСТИС, ФРИДОМ, ДЕМОКРАЦИ & ТХЕ КОТЛЕ ВЕЈ  
Pokana za duel vi eupatena odamna ama kaj vas srce junachko
(22-01-2010, 12:18 AM)mara-popara Wrote: 22-01-2010 07:56 AM
Acko najgolem strav e od slobodata.
Zatoa imame i mnogu gosti.
Toa se nashi poznanici i kolegi od forumite, ama sobiraat hrabrost da se zachlenat. I po zachlenuvanjeto ke im treba vreme da pochnat da pishuvaat.
Slobodata znaat da ja pochituvaat i neguvaat i da se borat za nea samo umni, sposobni i chesni ludje.
Za chlenovi i sipatizeri na SDSM ovoj forum ke bide golem lichen predizvik. Doadjanjeto tuka i uchestvoto vo diskusiite za niv ke prestavuva opasnost, ke znachi raskin so ednoumiteo. Ovdeka nema brishenje na mislenja zardi razlichen stav so moderatorite ili administratorite a pa nedaj boze da ima ban za toa. Jas bi sakal da dojdat tuka mnogu forumski "velichini" koi goleminata na forumive ne ja gradea so fakti i dokazi tuku so brishenaje na postovi i BANIRANJA. Posebno ke mi e drago tuka da dojdat: Prch alijas Justinijan, Chento alijas Branko alijas Strelec....i koj znae ushte kolku drugi nika za ist chovek, Realen_o7, Misirkov, Garfield alijas Divajder alijas Lazycat........
Jao Intelche, pa ne gu ostaviste ni minut da sedi tema.       Mnogo ste hrabri.    Kako Srbi "beshte noge usrakju vas" pa pravac Albanija...   
(This post was last modified: 16-02-2010, 02:58 PM by mara-popara.)
|
|
16-02-2010, 02:56 PM |
|