Добредојдовте
  • Users with e-mails at mail ·ru, aol ·com and gmx ·com to contact admins for registration.
  • Новорегистрираните членови повратниот одговор од форумот за активирање на сметката нека го побараат и во Junk на нивните пошти.
  • Сите регистрирани членови кои неучествуваат во дискусиите три месеци автоматски им се брише регистрацијата

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО РЕВНОСЕН ЧУВАР НА ЕДНОУМИЕТО И ТОТАЛИТАРИЗМОТ
Author Message
ЈорданПетровски Online
ЈорданПетровски-ЦРНИ

Quote:[Image: Meil-M_1_zps9487cdc5.jpg]

From: jordanpetrovski@hotmail.com
To: cabinet@mjustice.gov.mk
Subject: Krivichna Prijava
Date: Sat, 13 Oct 2012 15:40:50 +0200

Почитуван Господине министре,
последново известување кое го примив од В.Д Председателот на Основниот суд "Скопје 1" ме натера да се обратам и до Вас. Во неколкуте меила кои ке следат ке ви ја испратам документиранта хронологија на мојот случај кој за некој ден ке наполни пет години и кои барем по известувањето од В.Д Председателот ке биде затворен/отфрлен со грубо кршење на правото. Но се надевам ке ги прочитате моите мелови и сам ке добиете слика за тоа и соодетно водоменот на вашите овластувања ке реагирате.

Јордан Петровски

Нашите институции тешко одговараат на меил, се јавив по телефон да прашам да ли е се во ред со меловите и кога ке можам да очекувам одговор. Ми се јави вработена во министерството по име Наза и ми рече да се јавам за десет дена и ке имам одговор. Откако изминаа десет те дена се јавив но Наза беше на состанок, ми рекоа јави се утре , утрета ден иста приказна и така едно десетина работни дена по ред Наза секогаш беше на состанок. Кога ке прашав кога ке заврши состанокот за да се јавам добивав одговор не се знае. Ке се јавев за час или два ама состанокот секогаш сеуште траеше. Дигнав раце.
18-02-2013, 03:55 AM
Reply

Messages In This Thread
RE: МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО РЕВНОСЕН ЧУВАР НА ЕДНОУМИЕТО И ТОТАЛИТАРИЗМОТ - by ЈорданПетровски - 18-02-2013, 03:55 AM