Администратор
Administrator

|
На 19.01.2010 година нашиот Perfectford направи преглед за рангираноста на нашиот форум-КОТЛЕ, врз основа на Google пребарувањето.
[19/01/2010 8:21:37 pm] : кајгана 79/100
[19/01/2010 8:21:45 pm] : воденица 81/100
[19/01/2010 8:21:50 pm] : КОТЛЕ 89/100
Резултати се далеку над очекуваните.  Но има и еден "феномен" имаме многу гости.
Но имаше и еден непријатен настан. Имавме напад и обид форумот да биде хакиран. Благодарејки на Perfectford и тоа помина без последици. Но укажува на нешто со кое се гордееме. Веке пречиме "некому". Тоа е доказ дека одиме кон целта. Македонциве низ светов конечно да се обединиме. Од обединувањето најмногу се плашат непријателите на Македонија.
|
|
21-01-2010, 10:33 PM |
|
acko
Moderator

|
Факт е дека бргу се наметнавме како форум... Другите форуми имале поголема мака околу ’проодувањето’, а ние за помалку од еден месец функционираме сосема солидно.
Се изненадив за хакерскиот напад, или е некој љубоморен од конкуренцијата или на некој ептен тешко му паѓа ’борбата за слобода’...  Ова не го правиме за пари, па парите сигурно не биле причина...
А, гостите кои што ги има многу нека не се плашат, нека се регистрираат слободно без разлика дали се социјалдемократи, комунисти, либерали, конзервативци... и самите да се увераат што значи демократија, право на мислење и сл... Не банираме поради ставови и мислења...
|
|
21-01-2010, 10:56 PM |
|
mara-popara
Posting Freak

|
(21-01-2010, 10:56 PM)acko Wrote: Факт е дека бргу се наметнавме како форум... Другите форуми имале поголема мака околу ’проодувањето’, а ние за помалку од еден месец функционираме сосема солидно.
Се изненадив за хакерскиот напад, или е некој љубоморен од конкуренцијата или на некој ептен тешко му паѓа ’борбата за слобода’... Ова не го правиме за пари, па парите сигурно не биле причина... 
А, гостите кои што ги има многу нека не се плашат, нека се регистрираат слободно без разлика дали се социјалдемократи, комунисти, либерали, конзервативци... и самите да се увераат што значи демократија, право на мислење и сл... Не банираме поради ставови и мислења... 
Acko najgolem strav e od slobodata.
Zatoa imame i mnogu gosti. Toa se nashi poznanici i kolegi od forumite, ama sobiraat hrabrost da se zachlenat. I po zachlenuvanjeto ke im treba vreme da pochnat da pishuvaat.
Slobodata znaat da ja pochituvaat i neguvaat i da se borat za nea samo umni, sposobni i chesni ludje.
Za chlenovi i sipatizeri na SDSM ovoj forum ke bide golem lichen predizvik. Doadjanjeto tuka i uchestvoto vo diskusiite za niv ke prestavuva opasnost, ke znachi raskin so ednoumiteo. Ovdeka nema brishenje na mislenja zardi razlichen stav so moderatorite ili administratorite a pa nedaj boze da ima ban za toa.
Jas bi sakal da dojdat tuka mnogu forumski "velichini" koi goleminata na forumive ne ja gradea so fakti i dokazi tuku so brishenaje na postovi i BANIRANJA. Posebno ke mi e drago tuka da dojdat: Prch alijas Justinijan, Chento alijas Branko alijas Strelec....i koj znae ushte kolku drugi nika za ist chovek, Realen_o7, Misirkov, Garfield alijas Divajder alijas Lazycat........
(This post was last modified: 22-01-2010, 12:34 AM by Пеницилин.)
|
|
22-01-2010, 12:18 AM |
|
dzandar
Junior Member

|
|
22-01-2010, 01:51 AM |
|
netmkd
Unregistered
|
Мене форумов многу ми се допаѓа! И не се чудете зошто котле е пред другите форуми. Затоа што е форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Само напред и се надевам дека котле ќе постигне уште поголем успех!
А за каков хакерски напад зборувате? Цццц не ми се верува! А зошто некој би сакал да го хакне форумов? Тоа се некои глупаци кои немаат попаметна работа!
Мада не верувам дека некој ќе успее да го хакне форумов.
|
|
10-02-2010, 08:56 PM |
|