Добредојдовте
  • Users with e-mails at mail ·ru, aol ·com and gmx ·com to contact admins for registration.
  • Новорегистрираните членови повратниот одговор од форумот за активирање на сметката нека го побараат и во Junk на нивните пошти.
  • Сите регистрирани членови кои неучествуваат во дискусиите три месеци автоматски им се брише регистрацијата

Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 1.7 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KOJ E KOJ
Author Message
Администратор Offline
Administrator

На 19.01.2010 година нашиот Perfectford направи преглед за рангираноста на нашиот форум-КОТЛЕ, врз основа на Google пребарувањето.

[19/01/2010 8:21:37 pm] : кајгана 79/100
[19/01/2010 8:21:45 pm] : воденица 81/100
[19/01/2010 8:21:50 pm] : КОТЛЕ 89/100

Резултати се далеку над очекуваните.Yea Но има и еден "феномен" имаме многу гости.

Но имаше и еден непријатен настан. Имавме напад и обид форумот да биде хакиран. Благодарејки на Perfectford и тоа помина без последици. Но укажува на нешто со кое се гордееме. Веке пречиме "некому". Тоа е доказ дека одиме кон целта. Македонциве низ светов конечно да се обединиме. Од обединувањето најмногу се плашат непријателите на Македонија.
21-01-2010, 10:33 PM
Reply
acko Offline
Moderator

Факт е дека бргу се наметнавме како форум... Другите форуми имале поголема мака околу ’проодувањето’, а ние за помалку од еден месец функционираме сосема солидно.

Се изненадив за хакерскиот напад, или е некој љубоморен од конкуренцијата или на некој ептен тешко му паѓа ’борбата за слобода’... Icon_razz Ова не го правиме за пари, па парите сигурно не биле причина... Icon_razz

А, гостите кои што ги има многу нека не се плашат, нека се регистрираат слободно без разлика дали се социјалдемократи, комунисти, либерали, конзервативци... и самите да се увераат што значи демократија, право на мислење и сл... Не банираме поради ставови и мислења... Icon_razz

21-01-2010, 10:56 PM
Reply
mara-popara Offline
Posting Freak

(21-01-2010, 10:56 PM)acko Wrote: Факт е дека бргу се наметнавме како форум... Другите форуми имале поголема мака околу ’проодувањето’, а ние за помалку од еден месец функционираме сосема солидно.

Се изненадив за хакерскиот напад, или е некој љубоморен од конкуренцијата или на некој ептен тешко му паѓа ’борбата за слобода’... Icon_razz Ова не го правиме за пари, па парите сигурно не биле причина... Icon_razz

А, гостите кои што ги има многу нека не се плашат, нека се регистрираат слободно без разлика дали се социјалдемократи, комунисти, либерали, конзервативци... и самите да се увераат што значи демократија, право на мислење и сл... Не банираме поради ставови и мислења... Icon_razz

Acko najgolem strav e od slobodata.
Zatoa imame i mnogu gosti. Toa se nashi poznanici i kolegi od forumite, ama sobiraat hrabrost da se zachlenat. I po zachlenuvanjeto ke im treba vreme da pochnat da pishuvaat.
Slobodata znaat da ja pochituvaat i neguvaat i da se borat za nea samo umni, sposobni i chesni ludje.
Za chlenovi i sipatizeri na SDSM ovoj forum ke bide golem lichen predizvik. Doadjanjeto tuka i uchestvoto vo diskusiite za niv ke prestavuva opasnost, ke znachi raskin so ednoumiteo. Ovdeka nema brishenje na mislenja zardi razlichen stav so moderatorite ili administratorite a pa nedaj boze da ima ban za toa.
Jas bi sakal da dojdat tuka mnogu forumski "velichini" koi goleminata na forumive ne ja gradea so fakti i dokazi tuku so brishenaje na postovi i BANIRANJA. Posebno ke mi e drago tuka da dojdat: Prch alijas Justinijan, Chento alijas Branko alijas Strelec....i koj znae ushte kolku drugi nika za ist chovek, Realen_o7, Misirkov, Garfield alijas Divajder alijas Lazycat........
(This post was last modified: 22-01-2010, 12:34 AM by Пеницилин.)
22-01-2010, 12:18 AM
Reply
dzandar Offline
Junior Member
**

Shok Ej majstore,
aj chestito neka e i prva tema shto e prochitana povishe od 1,000 puta!YeaYea
Ja ne sam kako vas golem "poster", ali sam ed'n od prvi chlanovi tuja, pa i mene mi e merak shto vi ide dobro!JeeeJeee
Fala vi puno shto ne' educirate nas mladi! Pozdrav i samo napred! 349719oi4
Dzandar zbira! Pishtoldzija
22-01-2010, 01:51 AM
Reply
netmkd
Unregistered

Мене форумов многу ми се допаѓа! И не се чудете зошто котле е пред другите форуми. Затоа што е форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Само напред и се надевам дека котле ќе постигне уште поголем успех!
А за каков хакерски напад зборувате? Цццц не ми се верува! А зошто некој би сакал да го хакне форумов? Тоа се некои глупаци кои немаат попаметна работа!
Мада не верувам дека некој ќе успее да го хакне форумов.
10-02-2010, 08:56 PM
Reply
nuleg Offline
Junior Member
**

Форумоет е на право место,најдоброи модератори најдобар администратор и најдобра администрација од сите други форуми.Би ги повикал и членовите и симпатизери на СДСМ да се приклучат и зачленат во овој форум бидејки нема цензури,без граници и плурализам како што има на другите форуми како на пример на форумот ИДИВИДи кој е десна рака на опозициската СДСМ.Заради тоа на тој форум ке се зголемуваат членовите од ден на ден,а на другите форуми ке се намалуваат се повеке и повеке.Ке го цитирам модераторот дека овде нема бришење мислења заради различен став од модераторите.Сите предлози од страна на нас членовите се добредојдени.Форумот многу ми се допаѓа.
02-02-2011, 01:50 PM
Reply