Добредојдовте
  • Users with e-mails at mail ·ru, aol ·com and gmx ·com to contact admins for registration.
  • Новорегистрираните членови повратниот одговор од форумот за активирање на сметката нека го побараат и во Junk на нивните пошти.
  • Сите регистрирани членови кои неучествуваат во дискусиите три месеци автоматски им се брише регистрацијата

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО РЕВНОСЕН ЧУВАР НА ЕДНОУМИЕТО И ТОТАЛИТАРИЗМОТ
Author Message
ЈорданПетровски Offline
ЈорданПетровски-ЦРНИ

Републичкиот Судски Совет не ми одговори во предвидениот рок. Се јавував неколкупати по телефон да интервенирам. Конеѓно кон крајот на октомри со одговор ме удостои Госпоѓата Државен Советник, Виолета Арнаудова. Разговорот го снимав:

Најинтересен е крајот на снимката. На крајот на снимката, Госпоѓата Државен Советник, Виолета Арнаудова се обраќа кон некој, по се нејзин предпоставен и му вели "ЗАТОА ВЕ ПРАШАВ ШТО ДА МУ КАЖАМ". Ако постапката на Републичкиот Судски Совет била според законот, дали ке треба да бара совет што да ми одговори/каже. Одговорот ке беше многу едноставен, ке се повикаше на член од правилникот за работа на РСС и ке одговорот ке го добиев во писмена форма.
16-02-2013, 03:02 AM
Reply

Messages In This Thread
RE: МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО РЕВНОСЕН ЧУВАР НА ЕДНОУМИЕТО И ТОТАЛИТАРИЗМОТ - by ЈорданПетровски - 16-02-2013, 03:02 AM