Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
МАСТИКА, МАСТИКА by NIPPON - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Секоjдневие (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Музика, Филм, Литература (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: МАСТИКА, МАСТИКА by NIPPON (/showthread.php?tid=926)МАСТИКА, МАСТИКА by NIPPON - ЈорданПетровски - 26-02-2011
RE: МАСТИКА, МАСТИКА by NIPPON - TATAP - 26-02-2011
Jeee


RE: МАСТИКА, МАСТИКА by NIPPON - МрачниотКоњаник - 28-02-2011

Ееее татар Македонија не е газена од советска чизма wink...
Откај ги најде Јордане овие јапонските Македонци, да ги пазарам на свадба да ми свират коа ќе се женам Icon_razz


RE: МАСТИКА, МАСТИКА by NIPPON - cp855 - 03-04-2011

(28-02-2011, 07:32 AM)МрачниотКоњаник Wrote: Ееее татар Македонија не е газена од советска чизма wink...
Откај ги најде Јордане овие јапонските Македонци, да ги пазарам на свадба да ми свират коа ќе се женам Icon_razz

Здравейте !
советска чизма вече данци модерно ;)

и айде на мастика мастика

Наздраве ! :D