Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
******** TURKO MONGOLSKA - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Секоjдневие (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Музика, Филм, Литература (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: ******** TURKO MONGOLSKA (/showthread.php?tid=628)******** TURKO MONGOLSKA - NACIONALIST - 09-10-2010

ARAMIII TATARSKI JA KRADITE NASATA ISTORIJA I NASITE UBAVI MAKEDONSKI PESNI, VIE STE ZA SO NULA DA SE POMNOZITE PLEMETO VASE RASIPANORE: MAMICATA TURKO MONGOLSKA - rahhan - 09-10-2010

Дори и азбуката създадена за вас откраднахме и за това пишеш на латиница! Icon_lolIcon_lolIcon_lol


RE: MAMICATA TURKO MONGOLSKA - Han Solo - 09-10-2010

Наци, по-полека с нервите, човеко, ще ти стане нещо.
Айде като си почнал да коментираш наред, вземи коментирай например това:

Я кажи ми, облаче, ле бяло е песен на Ран Босилек от 1916 година!

Ето ти я в изпълнение на Силви Вартан:


RE: ******** TURKO MONGOLSKA - Han Solo - 09-10-2010

Наци, ще те помоля за коментар и на украинската варианта на песната:


RE: ******** TURKO MONGOLSKA - NACIONALIST - 09-10-2010

Mise obezlicuvaat naslovite na temite, na sto lici ova ???? i koja cenzura se sproveduva ovde dali mozi nekoj da mi objasni zosto mi e obezlicena temata i odnesena neznam kade.


RE: ******** TURKO MONGOLSKA - Администратор - 10-10-2010

(09-10-2010, 04:56 PM)NACIONALIST Wrote: Mise obezlicuvaat naslovite na temite, na sto lici ova ???? i koja cenzura se sproveduva ovde dali mozi nekoj da mi objasni zosto mi e obezlicena temata i odnesena neznam kade.


Наци ти како модератор треба да си пример на форумов во почитување на форумските правилата. Твојата тема нема врска со политика и ја префрлив на подфорумот музика. Таму каде што и е местото, погледни ги репликите после твојот воведен пост.

Кога зборуваш за цензура ке ми објасниш ли дали е твоја самоцензура тоа што на еден куп постови кои се реплики на твои обвинувања, тврдења... не сакаш да одговариш.