Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
ЗНАМЕТО НА АЛБАНЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА Е ФАШИСТИЧКИ СИМБОЛ-АНТИФАШИСТИ КАДЕ СТЕ - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Македонска политичка арена (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Политика (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: ЗНАМЕТО НА АЛБАНЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА Е ФАШИСТИЧКИ СИМБОЛ-АНТИФАШИСТИ КАДЕ СТЕ (/showthread.php?tid=3731)ЗНАМЕТО НА АЛБАНЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА Е ФАШИСТИЧКИ СИМБОЛ-АНТИФАШИСТИ КАДЕ СТЕ - ЈорданПетровски - 28-11-2017

Официјалното знаме на Албанците во Македонија е знаме под кое се борела и окупирала дел од Македонија, Вафен дивизијата СС СКЕНДЕРБЕГ[Image: ss-skenderbeg-1.jpg]
АЛБАНСКИОТ ДВОГЛАВ ОРЕЛ БИЛ СИМБОЛ НА ПРИПАДНИЦИТЕ НА СС ДИВИЗИЈАТА СКЕНДЕРБЕГ И ТОА  ЦРН ДВОГЛАВ ОРЕЛ НА ЦРВЕНА ПОЗАДИНА!![Image: ss-skenderbeg-2-1.jpg]


Дали лагите и манипулациите за наводното учество на ВМРО при фашистичката окупација кои ги пишуваат титовите комунисти како Грчев, Трајаноски, Тричковски, Андов, и Милчин, се со цел да се сокрие фашистичкото минато на Албанците?! Односно, дали целта е да се сокрие молкот со кој е прифатено барањето на Албанците од Македонија за извинување за некаков си геноцид кој наводно бил сторен од Македонците врз нив? Како и да се сокрие и оваа историска вистина од Македонците:


[Image: Blaze-Balisti.jpg]

изјава на Академик  Блаже Ристевски