Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
ВО ОБИД ДА СЕ ЗАМОЛЧИ КОТЛЕ ДПМНЕ И СДСМ НАСТАПУВААТ ЗАЕДНИЧКИ - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Секоjдневие (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Муабети за на маса (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Thread: ВО ОБИД ДА СЕ ЗАМОЛЧИ КОТЛЕ ДПМНЕ И СДСМ НАСТАПУВААТ ЗАЕДНИЧКИ (/showthread.php?tid=3586)ВО ОБИД ДА СЕ ЗАМОЛЧИ КОТЛЕ ДПМНЕ И СДСМ НАСТАПУВААТ ЗАЕДНИЧКИ - ЈорданПетровски - 28-02-2017

Jордан Петровски 28.02.2017
Цел на хакирањето на нашиот сајт од 22.02 2017 било да се избришат четири текста. Интересно е што два текста би требело да ги погаѓаат луѓето од ДПМНЕ а два текста луѓето од СДСМ и ПЛАТЕНИЦИТЕ НА СОСОРОС.
Ама за "чудо" при хакирањето работел тандем СДСМ-ДПМНЕ а таков тандем може да се најде само на едно место ....
Очекувам денеска да бидат вратени и текстовите кои се избришани.
 
 
 [Image: hak_1.jpg]

                                                                                                             
[Image: HAK_Manoil.jpg]  [Image: HAK_Racin_Geroski.jpg]
 
 
[Image: HAK_Racin.jpg]   [Image: HAK_Shambe.jpg]


[Image: HAK_jomla_1_A.jpg]


RE: ВО ОБИД ДА СЕ ЗАМОЛЧИ КОТЛЕ ДПМНЕ И СДСМ НАСТАПУВААТ ЗАЕДНИЧКИ - МрачниотКоњаник - 01-03-2018

Тастатурата да им се позлати на тие шо ти го хакирале удбашково катче.