Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
СПОРЕД НЕКОИ ЕКСПЕРТИ БЛИСКИ ДО СДСМ, МАКЕДОНСКАТА ЛЕВИЦА РАСАДНИК НА ФАШИЗМОТ - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Македонска политичка арена (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Политика (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: СПОРЕД НЕКОИ ЕКСПЕРТИ БЛИСКИ ДО СДСМ, МАКЕДОНСКАТА ЛЕВИЦА РАСАДНИК НА ФАШИЗМОТ (/showthread.php?tid=3220)СПОРЕД НЕКОИ ЕКСПЕРТИ БЛИСКИ ДО СДСМ, МАКЕДОНСКАТА ЛЕВИЦА РАСАДНИК НА ФАШИЗМОТ - ЈорданПетровски - 18-10-2015

Quote:Мирослав Грчев:   Куќа на фашизмот во центарот на Скопје

Иван Бабановски:  Специјалците кои тепаа се истите што го обезбедуваа конгресот на ВМРО-ДПМНЕ во Куманово

Мирјана Најчевск: НОВ НАПАД НА КЕЦАРОШИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

Граѓани за Европаска Македонија:  ПРОТИВ МОЛЧЕЊЕТОПред некој ден налетав на список на членови на вмро ДПМНЕ кои се дојдени од СДСМ, КПМ, КПЈ!!!

[Image: dpmnekomun61df.jpg]
Од списоков на членови на вмро ДПМНЕ кои го сочинуваат врвот на партијата а со тоа и се креатори на политиката на партијата  која според експертите блиски до СДСМ е ФАШИСТИЧКА. Бидејки нема зошто да не им веруваме на експртите кои се декларирани левичари, јасно произлегува дека во Македонија ЛЕВИЦАТА е изнедрувач на ФАШИЗМОТ ако постои??RE: СПОРЕД НЕКОИ ЕКСПЕРТИ БЛИСКИ ДО СДСМ, МАКЕДОНСКАТА ЛЕВИЦА РАСАДНИК НА ФАШИЗМОТ - ЈорданПетровски - 29-03-2016

[Image: koj_e_ovoj.jpg]


Кон списоков на вмровци од Грујовото вмро треба да се додаде и Хари Костов