Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
ДПМНЕ - blizoo- VIP - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Секоjдневие (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Муабети за на маса (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Thread: ДПМНЕ - blizoo- VIP (/showthread.php?tid=3148)ДПМНЕ - blizoo- VIP - Flok - 04-06-2015

Ало ДПМНЕ - blizoo ама вие пак си ја најдовте кутлачата да си сркате гомна .Абе ај скинете ми се с к*рца да ви е*ам се по список .Гадови мрднати споулавени .сега засилени со ДПМНЕ - VIP ќе јадете гомна до миле воље .ПА да не се фалам ама до сега и сега ако секое копиле оросписко на к*р го нижев сигурно тутунска индустрија ќе направев ,Отидов ја у капиталисти .Добро е што Социјализмот се распадна да видиме какви се копилиња оросписки тоа курвештиите изнасрале во Македонијава .