Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Бадијалџиска опозиција - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Секоjдневие (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Муабети за на маса (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Thread: Бадијалџиска опозиција (/showthread.php?tid=2839)Бадијалџиска опозиција - Flok - 24-01-2014

Бадијалџиска опозиција

(ВИДЕО) Тодоров се изнервира и си замина: Зошто толку ме мразите?

http://brif.mk/?p=119413

Добро вели Минстерот за кинење зелени .
Какво е ова безобразие од опозицијата ?
За тоа ли ги гласал народот наместо нешто да фатат да сработат тие бадијаџии немаат друга работа и само го критикуваат .
А фати да поткраднува Минисетрот за кинење зелени опозиција одма плес по рачето .
А фати да си намести некое милијонско тендерче повторно клетата опозиција одма плес по рачето .
Па аман више од ваква бадијалџијаска опозиција .
Дерман си нема детето од неа више . Стварно нема никаква смисла ова што му го прават .Бадијаџии ни заедни .Наместо да фатат нешто да сработат тие само со такви работи се занимаваат .
А он како и неговиот шеф Груевски се млади незвалкани политичари .Редовно ги носат оделата на хемиско чистење .А не како тоа комуњарите .Стари извалкани неносат редовно одела на хемиско чистење .
И плус не краде детето .Он само кога имало некое тедерче за медицински ханзапласт нескајќи се фатил за лепливата страна .И од тогаш му лепи руката по тоа еврата и доларите со тендерите а нее дека он нешто тоа намерно .Ма јок пу пу скраја да е него никад не му текнува за такви работи .

Стварно усул да се намало во критиките од опозицијата .Претстеруваат бадијаџиите . И ај ако смеат така нека наоѓаат докази за неговиот шеф Груевски како младо неизвалкано префригано ајдучиште . А не тука го најдоа него како Министер за кинење зелени и удри по него цело време .Па ќе научи детето како се прави тоа без да се оставаат докази .Ама младо е му треба време да го испече занетот .Па никој не се родил учен .И Груевски во време на Љубчо го печел занаетот и сега нема гајле . Ама треба да му се остави малку време да истренира да испарксира детето . А не вака одма со омраза кон него .
На што личи тоа па срамота стварно .
До кај ќе стасаме со вакава бадијалџиска опозиција .
И нее точно дека со тендерите ги корумпирал новинарите .
Он од свој џеб ништо им нема дадено .И неможе . И на него и на Груевски и сите од ДПМНЕ некој им ставил змии во џебовите па и да сакаат неможат да посегнат да дадат нешто свое од оправдани причини . И кога дал тоа тендерите ама парите од буџет .Значи никој поединечно нее оштетен .
А не вака тоа клетата опозиција само го клевети детето безврска .
Ма ај бедијаџии ни заедни ......ај да не зборам више ме нервираат .Наместо да фатат нешто да сработат они само критикуваат .За тоа ли ги гласал народот .