Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Ne mozam da koristam tagovite - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Случувања на форумот (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Forum: Известувања од Администраторот (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Thread: Ne mozam da koristam tagovite (/showthread.php?tid=2564)Ne mozam da koristam tagovite - Вовата - 22-05-2013

Pocituvani administratore, od nekoe vreme ne mozam da koristam tagovite (bold, italic, underline, font, text size, text color, linkovi, etc...) ne moze li ova da se popravi?

Blagodaram!


RE: Ne mozam da koristam tagovite - Администратор - 22-05-2013

(22-05-2013, 08:14 AM)Вовата Wrote: Pocituvani administratore, od nekoe vreme ne mozam da koristam tagovite (bold, italic, underline, font, text size, text color, linkovi, etc...) ne moze li ova da se popravi?

Blagodaram!


Кај некои корисница на Mozilla има проблем со користење на тагови. Кај Chrome ги нема. Се обидуваме да го отстраниме проблемот.


RE: Ne mozam da koristam tagovite - Вовата - 22-05-2013

(22-05-2013, 07:26 PM)Администратор Wrote:
(22-05-2013, 08:14 AM)Вовата Wrote: Pocituvani administratore, od nekoe vreme ne mozam da koristam tagovite (bold, italic, underline, font, text size, text color, linkovi, etc...) ne moze li ova da se popravi?

Blagodaram!


Кај некои корисница на Mozilla има проблем со користење на тагови. Кај Chrome ги нема. Се обидуваме да го отстраниме проблемот.

Znaci, povredata ne e vo mojot televizor Icon_razz