Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
ВАЖНО !!!! - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Случувања на форумот (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Forum: Известувања од Администраторот (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Thread: ВАЖНО !!!! (/showthread.php?tid=2508)ВАЖНО !!!! - Администратор - 03-04-2013

Молба до членовите на форумот. Ако некој од вас прикачувал линкови од: makedonskosonce.com, ibizalife.net или ако листајки го форумот ги забележи посочените линкови нека ми прати порака каде, на која теме и во кој пост ги забележал за да можам да ги отстранам. Линковите на тие два сајта кои се наоѓаат на нашиот форум се проблем


RE: ВАЖНО !!!! - Zoograf - 03-04-2013

makedonskosonce :
https://www.google.com/search?hl=en&as_q=makedonskosonce&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=forum.kotle.ca&as_occt=any&safe=images&tbs=&as_filetype=&as_rights=
RE: ВАЖНО !!!! - Администратор - 03-04-2013

(03-04-2013, 01:54 AM)Zoograf Wrote: makedonskosonce :
https://www.google.com/search?hl=en&as_q=makedonskosonce&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=forum.kotle.ca&as_occt=any&safe=images&tbs=&as_filetype=&as_rights=Zoograf, благодарам на помошта.