Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Секоjдневие (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Муабети за на маса (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Thread: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби (/showthread.php?tid=2453)Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - ЈорданПетровски - 21-02-2013

Quote:Jordan Petrovski 59 minutes ago

Конечно има најцврст доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби.
Бугарите со протести го соборија Виденов и Борисов.
Грците со протести го собориа Папандреу
Србите со протести го соборија и пратија во Хаг МилошевиќRE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - ЈорданПетровски - 21-02-2013


Quote:МАКЕДОНЦИ about an hour ago


Конечно има најцврст доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби.

1. Бугарите со протести ги соборија Виденов и Борисов.
2. Грците со протести го собориjа Папандреу
3. Србите со протести го соборија и пратија во Хаг Милошевиќ

Македонците ни протест не можат да направат камоли да го соборат Талат Џафери.RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - hristo - 21-02-2013

(21-02-2013, 01:20 AM)ЈорданПетровски Wrote:
Quote:МАКЕДОНЦИ about an hour ago


Конечно има најцврст доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби.

1. Бугарите со протести ги соборија Виденов и Борисов.
2. Грците со протести го собориjа Папандреу
3. Србите со протести го соборија и пратија во Хаг Милошевиќ

Македонците ни протест не можат да направат камоли да го соборат Талат Џафери.

Јордане, ти како да не си чул за цикличното повторување на историјата и за енергетскиот капацитет на народите. Македонскиот народ својата енергија ја има загубено( потрошено) со распадот на античката македонска држава, која пак при своето ширење го има загубено целиот енергетски капацитет. Таа “ црна енергетска дупка“ се уште не е пополнета. Современата македонска држава е направена со помош на туѓа енергија. Затоа денешната Македонија се препелка како заклана кокошка. Затоа не реагира и на највидливи провокации. Всашност, Македонија нема енегија( сила) за тоа. Затоа нашата судбина е во туѓи раце. SmajlitoSmajlitoSmajlito
RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - ЈорданПетровски - 21-02-2013

(21-02-2013, 10:57 AM)hristo Wrote:
(21-02-2013, 01:20 AM)ЈорданПетровски Wrote:
Quote:МАКЕДОНЦИ about an hour ago


Конечно има најцврст доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби.

1. Бугарите со протести ги соборија Виденов и Борисов.
2. Грците со протести го собориjа Папандреу
3. Србите со протести го соборија и пратија во Хаг Милошевиќ

Македонците ни протест не можат да направат камоли да го соборат Талат Џафери.

Јордане, ти како да не си чул за цикличното повторување на историјата и за енергетскиот капацитет на народите. Македонскиот народ својата енергија ја има загубено( потрошено) со распадот на античката македонска држава, која пак при своето ширење го има загубено целиот енергетски капацитет. Таа “ црна енергетска дупка“ се уште не е пополнета. Современата македонска држава е направена со помош на туѓа енергија. Затоа денешната Македонија се препелка како заклана кокошка. Затоа не реагира и на највидливи провокации. Всашност, Македонија нема енегија( сила) за тоа. Затоа нашата судбина е во туѓи раце. SmajlitoSmajlitoSmajlito
Мислам дека делумно имаш право Христо но главната причина е во тоа Македонците знаат дека и без протести Груевски ке падне, кога не е битно, тие се трпеливи. 500 години чекаа да заминат Турците, 100 години чекаат да заминат Србите, скоро 70 години чекаат да замине комунизмот.


RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - Larsson - 21-02-2013

(21-02-2013, 10:57 AM)hristo Wrote:
(21-02-2013, 01:20 AM)ЈорданПетровски Wrote:
Quote:МАКЕДОНЦИ about an hour ago


Конечно има најцврст доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби.

1. Бугарите со протести ги соборија Виденов и Борисов.
2. Грците со протести го собориjа Папандреу
3. Србите со протести го соборија и пратија во Хаг Милошевиќ

Македонците ни протест не можат да направат камоли да го соборат Талат Џафери.

Јордане, ти како да не си чул за цикличното повторување на историјата и за енергетскиот капацитет на народите. Македонскиот народ својата енергија ја има загубено( потрошено) со распадот на античката македонска држава, која пак при своето ширење го има загубено целиот енергетски капацитет. Таа “ црна енергетска дупка“ се уште не е пополнета. Современата македонска држава е направена со помош на туѓа енергија. Затоа денешната Македонија се препелка како заклана кокошка. Затоа не реагира и на највидливи провокации. Всашност, Македонија нема енегија( сила) за тоа. Затоа нашата судбина е во туѓи раце. SmajlitoSmajlitoSmajlito

Antickata energija se vraca i akumulira nad Makedonija,eve pola familija na Ace e vo Skopje,uste Aminta da dojava i se ce e kompletno,duhovite na antickite predci go stitat DPMNE....SmajlitoSmajlitoSmajlito


PS:Nemozat oni tolku da ne ebat kolku sto nie moze da izdrzime....RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - ЈорданПетровски - 21-02-2013

Доказ дека Бугарие се Македонци:
Quote:
БУГАРСКИТЕ ЗЕМЈОДЕЛЦИ СО ТРАКТОРИ ТРГНАА КОН СОФИЈА, ВО ЗНАК НА ПОДДРШКА НА БОЈКО БОРИСОВ[Image: SOFIJA_TRAKOTOI.jpg]


Редици од трактори и други земјоделски машини ноќва се упатија од околината на Стара Загора кон Софија, бидејќи земјоделците се задоволни од субвенциите кои кабинетот на Борисов редовно им ги давал.

И сточарите од родопското село Бисер се упатиле кон главниот град подготвени за радикална поддршка, на премиерот Бојко Борисов. Во Софија започна акцијата за потпишување иницијатива, актуелната влада да остане до истекот на нејзиниот мандат.


RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - Larsson - 21-02-2013

Quote:БУГАРСКИТЕ ЗЕМЈОДЕЛЦИ СО ТРАКТОРИ ТРГНАА КОН СОФИЈА, ВО ЗНАК НА ПОДДРШКА НА БОЈКО БОРИСОВ


Hehehehe,abe Bojko da nebese vo Makedonija da bara transfer na Martin.P & co. ?
RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - МрачниотКоњаник - 21-02-2013

Ахаха бугараши, грицнете си од ушите, Бранко не се враќа на власт.


RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - симеон - 20-03-2013

(21-02-2013, 02:18 PM)ЈорданПетровски Wrote:
(21-02-2013, 10:57 AM)hristo Wrote:
(21-02-2013, 01:20 AM)ЈорданПетровски Wrote:
Quote:МАКЕДОНЦИ about an hour ago


Конечно има најцврст доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби.

1. Бугарите со протести ги соборија Виденов и Борисов.
2. Грците со протести го собориjа Папандреу
3. Србите со протести го соборија и пратија во Хаг Милошевиќ

Македонците ни протест не можат да направат камоли да го соборат Талат Џафери.

Јордане, ти како да не си чул за цикличното повторување на историјата и за енергетскиот капацитет на народите. Македонскиот народ својата енергија ја има загубено( потрошено) со распадот на античката македонска држава, која пак при своето ширење го има загубено целиот енергетски капацитет. Таа “ црна енергетска дупка“ се уште не е пополнета. Современата македонска држава е направена со помош на туѓа енергија. Затоа денешната Македонија се препелка како заклана кокошка. Затоа не реагира и на највидливи провокации. Всашност, Македонија нема енегија( сила) за тоа. Затоа нашата судбина е во туѓи раце. SmajlitoSmajlitoSmajlito
Мислам дека делумно имаш право Христо но главната причина е во тоа Македонците знаат дека и без протести Груевски ке падне, кога не е битно, тие се трпеливи. 500 години чекаа да заминат Турците, 100 години чекаат да заминат Србите, скоро 70 години чекаат да замине комунизмот.

И докога ще чакате ?А НАТО и ЕС ще дочакате ли?
RE: Доказ дека Македонците не се ниту Бугари, ниту Грци, ниту пак Срби - ЈорданПетровски - 21-03-2013

(20-03-2013, 05:13 PM)симеон Wrote:
(21-02-2013, 02:18 PM)ЈорданПетровски Wrote: Мислам дека делумно имаш право Христо но главната причина е во тоа Македонците знаат дека и без протести Груевски ке падне, кога не е битно, тие се трпеливи. 500 години чекаа да заминат Турците, 100 години чекаат да заминат Србите, скоро 70 години чекаат да замине комунизмот.


И докога ще чакате ?А НАТО и ЕС ще дочакате ли?Ке чекаме, по навика едно 500 годиниIcon_razz. Земјата побргу ке ја погоди некоја комета, одошто Македонија да избере власт која ке ја внесе во НАТО и ЕУ SmajlitoSmajlitoSmajlitoSmajlito