Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Акисмет? - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Случувања на форумот (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Forum: Известувања од Администраторот (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Thread: Акисмет? (/showthread.php?tid=1948)Акисмет? - Zoograf - 03-04-2012

Да видам дали овде може да ми пројде.

Во последно време не можам да постирам, ова е пораката што ја добивам:

Akismet has detected that this is a spam message and will not be processed.
If you find this is in error please contact your system administrator.

Што е работата, не сум променал ништо.


RE: Акисмет? - Администратор - 05-04-2012

(03-04-2012, 03:32 PM)Zoograf Wrote: Да видам дали овде може да ми пројде.

Во последно време не можам да постирам, ова е пораката што ја добивам:

Akismet has detected that this is a spam message and will not be processed.
If you find this is in error please contact your system administrator.

Што е работата, не сум променал ништо.
Akismet реагира на спам. Дали си имал на постот некои линкови, можеби aksimet во нив препознал нешто сомнително. Реагира на предолги текстови ...