Автор Тема: RE: Дали навистина Тито е авторот на Самоуправувањето  (Прочитано 2138 пати)

Август 24, 2015, 01:33:48 am
Прочитано 2138 пати

Вовата

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Пораки: 1983
    • Погледај го Профилот
Цитат: 'Flok' pid='63131' dateline='1435434581'


Битка кај Поатје

http://mk.wikipedia.org/wiki/Битка_кај_Поатје


....

Интересно. Благодаря.


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?