Автор Тема: ВАЖНО !!!!!  (Прочитано 13 пати)

Април 03, 2013, 12:37:48 am
Прочитано 13 пати

Администратор

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Administrator
  • Пораки: 716
    • Погледај го Профилот


Молба до модераторите, чешлај те ги темите и секаде каде што ке пронајдете линкови од:  makedonskosonce.com, ibizalife.net, ИЗБРИШЕТЕ ГИ ИЛИ ПРАТЕТЕМИ ПОРАКА НА МЕНЕ КАДЕ СЕ НАОЃААТ ЗА ДА МОЖАМ ЈАС ДА ГИ ИЗБРИШАМ. Линковите на тие два сајта кои се наоѓаат на нашиот форум се проблем.


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?