Котле - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
238
Вкупно пораки:
1
Вкупно теми:
1
Вкупно категории:
6
Присутни корисници:
5
Најмногу присутни корисници:
38 - Октомври 04, 2021, 02:56:38 am
Присутни денес:
10
Просечно регистрации по ден:
4.43
Просечно пораки по ден:
0.05
Просечно теми по ден:
0.05
Вкупно форуми:
21
Последен член:
jenzshtolzea981
Просечно присутни по ден:
17.38
Однос мажи - жени:
1:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

ЈорданПетровски
202д 22ч 49м
Администратор
93д 3ч 21м
basilius_2
62д 17ч 18м
mence
56д 2ч 47м
Gnoj
50д 13ч 4м
montehristo
48д 18ч 21м
TATAP
45д 18ч 32м
Playboytaxi
36д 23ч 27м
hristo
35д 6ч 52м
Вовата
29д 19ч 27м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2021 1 1 93 38
Октомври 2021 0 0 91 38
Септември 2021 1 1 2 8