Преглед

basilius_2 Hero Member

Отсутен Отсутен
Порака:
1136 (0.264 по ден)
Старост:
Не е достапно
Датум на зачленување:
Декември 30, 2009, 01:02:34 am
Локално време:
Октомври 19, 2021, 01:39:57 am
Последен пат пријавен:
Септември 12, 2021, 05:15:52 pm
Потпис:
\"He who controls the present, controls the past. He who controls the past, controls the future.\"  --  George Orwell
\"Тој што ја контролира сегашноста,тој го контролира минатото.Тој што го контролира минатото ја контролира иднината.\" Џорџ Орвел
_____________________________________________________________

www.cd-macedonia.com