Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Вестник "Вардар"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

"Вардаръ"

Ова е првиот брой на вестник "Вардар" за 2011 г. Традицията се возобнови....
Ке го видите оригиналниот тестамент на првиот председател на ВМРО д-р Христо Татарчев
http://vardarskamakedonija.blogspot.com/...-2011.html

KRAZISTA

КОј бреВАРДАР..бре ..ТАму кај вас сите Удбаш и станаа Бугари..срамотанатие што загинааа во 1945...Итоа го исплукавте....КОга Виктор Боев и фамилијата станаа Бугари..дави се плукнам во весникотт..Срамота....и тоаа...Удбашот..Владо перев...новинарот гнасен...А заРадковци и да не зборам....каков парадоксс