Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: МАСТИКА, МАСТИКА by NIPPON
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.Jeee
Ееее татар Македонија не е газена од советска чизма wink...
Откај ги најде Јордане овие јапонските Македонци, да ги пазарам на свадба да ми свират коа ќе се женам Icon_razz

cp855

(28-02-2011, 07:32 AM)МрачниотКоњаник Wrote: [ -> ]Ееее татар Македонија не е газена од советска чизма wink...
Откај ги најде Јордане овие јапонските Македонци, да ги пазарам на свадба да ми свират коа ќе се женам Icon_razz

Здравейте !
советска чизма вече данци модерно ;)

и айде на мастика мастика

Наздраве ! :D