Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ******** TURKO MONGOLSKA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ARAMIII TATARSKI JA KRADITE NASATA ISTORIJA I NASITE UBAVI MAKEDONSKI PESNI, VIE STE ZA SO NULA DA SE POMNOZITE PLEMETO VASE RASIPANO
Дори и азбуката създадена за вас откраднахме и за това пишеш на латиница! Icon_lolIcon_lolIcon_lol
Наци, по-полека с нервите, човеко, ще ти стане нещо.
Айде като си почнал да коментираш наред, вземи коментирай например това:

Я кажи ми, облаче, ле бяло е песен на Ран Босилек от 1916 година!

Ето ти я в изпълнение на Силви Вартан:Наци, ще те помоля за коментар и на украинската варианта на песната:Mise obezlicuvaat naslovite na temite, na sto lici ova ???? i koja cenzura se sproveduva ovde dali mozi nekoj da mi objasni zosto mi e obezlicena temata i odnesena neznam kade.
(09-10-2010, 04:56 PM)NACIONALIST Wrote: [ -> ]Mise obezlicuvaat naslovite na temite, na sto lici ova ???? i koja cenzura se sproveduva ovde dali mozi nekoj da mi objasni zosto mi e obezlicena temata i odnesena neznam kade.


Наци ти како модератор треба да си пример на форумов во почитување на форумските правилата. Твојата тема нема врска со политика и ја префрлив на подфорумот музика. Таму каде што и е местото, погледни ги репликите после твојот воведен пост.

Кога зборуваш за цензура ке ми објасниш ли дали е твоја самоцензура тоа што на еден куп постови кои се реплики на твои обвинувања, тврдења... не сакаш да одговариш.