Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: СИРМАШНИТЕ ЈАДАТ ЛЕБ КОЈ ГО ПРАВАТ БОГАТИТЕ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 19983335_2002168256736060_32476873152812...e=59CA1B4E]

Quote:"U Hrvatskoj se godišnje uveze kruha i pekarskih proizvoda u vrijednosti 450 milijuna kuna. Nažalost, velika većina kruha i peciva koje kupujete u trgovačkim lancima su proizvodi iz Austrije, Njemačke, ....


Оваа мора да е некоја голема игра на глобалистите, корпорациите, банките  Icon_razz .  Фурнаџијата од Австрија, Германија кој има 4 до 5 пати поголема плата од неговиот колега во Хрватска му продава леб на сиромашниот Хрват и тоа за цена која може да ја плати Хрватот!! Се надевам дека некој од антиглобалистите ке каже каде е измамата. Како мамат Австриските , Германските фурнаџии ...