Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Грујо жртва на сталинистички прогон и судски монтировки
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Грујо жртва на сталинистички прогон и судски монтировки

Ма није могуче !
Зарем у 21 стољече во Македонија да се случуваат такви работи .

Ама ете нашио воџа предупредува дека токму такво нешто спрема клетата опозиција .

ГРУЕВСКИ:ПЕКОЛЕН ПЛАН НА ЗАЕВ ЗА ОЦРНУВАЊЕ НА ЛУЃЕ ОД ВЛАСТА

Среда, Април 16, 2014

Лидерот на ВМРО- ДПМНЕ, Никола Груевски вечерва на митингот во Валандово рече дека опозицијата кампањата за вториот круг од претседателските избори и предвремените парламентарни избори ја продолжува со оцрнување на луѓето од власта.
- Смислиле црни сценарија, ќе ги оцрнуваме луѓето од власта, ќе ги правиме криминалци, ќе ги правиме вакви, ќе ги правиме онакви, ќе им МОНТИРАМЕ СЛУЧАИ , ќе измислуваме случаи-тоа е најновата тактика. Ќе ја слушаме и таа тактика. Ќе ги слушаме и ќе ги истрпиме. Ќе се силат повторно, ќе викаат, ќе КЛЕВЕТАТ , ќе навредуваат, ЌЕ ЛАЖАТ .


http://www.telma.com.mk/vesti/gruevskipe...-od-vlasta

Јооооојјјј ма није могуче човече .
Не во Македонија . Никако у 21 –во стољече такви работи несмеат и се дозволат на клетата опозиција .Ма све тоа мора да се похапси и одма у гулаг да се испрати


И добро бе како затаил целиот безбедносен систем . Како Грујо досега не го зашититиле .
Каде е капетанот Кирк , каде е Ѕвездената флота , каде е Флаш Гордон ,каде се сите тие силни јунаци од филмовите и од стриповите кога најмногу му требаат на Грујо нив нигде ги нема .И каде се тоа поповите да опукаат еден васељенски интергалактички састанак да спречат вакви завери против светога Груја нашег воџу . И каде по ѓаволите се изгуби Сашо Мијалков па не си ја врши работата знае ли дека на Грујо му се спрема монтиран процес како против брат Љубе и Велија .Како тоа затаил целиот безбедносен систем .


Уф додбро добро еве ги Људи у Црном тие секогаш стасуваат на време па ќе го спасат и Грујо наш .


Men In Black 2 Trailer [HD]

Men In Black (MIB) Aliens work in the PostOffice