Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: СДСМ-овски злоупотребљавачи
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
СДСМ-овски злоупотребљавачи

Стварно бе многу нешто злоупотрбљаваат овие од СДСМ па и цела опозиција .
Што се зањашаат стварно.
Они нас ќе не критикувале мислат дека ова комунизам е па така ќе се понашаат .Комуњаришта ни заедни .!
Го злоупотрбуваат оправданото незедоволство на граџаните поради нашето криминално владеење .Па кој се они бе нас да критикуваат заради тоа .И што има да го злоупотребуваат оправданото нездаволство на граѓаните од нашето неспособно и криминално владеење .Комуњаришта едни мислат ова комунизам е па ќе не критикуват заради тоа .
И злоупотребљаваат демократија бараат да не крадеме од буџетот .Лудаци ни заедни мислат ова комунизам е па ќе не спречуваат да си крадеме .Е после ќе јадат ќотек у Собрание па ќе јадат сигурно кога не се научиле на демократија сеуште мислат дека живеат у комунизам. Комуњаришта ни заедни башка плус Соросоиди.
И што има бе они да го злоуптребљаваат оправданото незадоволство на народот од нашето криминално владеење ќе не критикуваат заради тоа и сакаат да ќаруваат политички поени мислат ова комунизам им е нели .Комуњаришта ни заедни невоспитани дрски и безобразни .
Ама ние сме ги довеле граџаните во тешка ситуација со нашето криминално владеење е добро де па што .Наш народ ние ќе го крадеме и тепаме тоа нее нивни народ .Наш народ е ишто сакаме ќе правиме .Нико други нече да туче бије и уништава наш народ освен ние .Тоа не е нивни народ .Што има они да злоуптребљаваат тешка ситуација на граџаните во која сме ги донеле ние со нашето криминално владеење .
Народ абе бе кој народ сее тоа наше .Ние не крадеме сее тоа наше .Ако поедници не критикуваат нас ондак тие се против народ а со тоа и против државата .А ние сме државата .И ондак УДБА ќе стане нивна судба одма им го праќаме Мијалков и Јанкуловска .Тие се против нас значи против народ и држава значи државни непријатели .Па нормално .А не тука некој комуњаришта ќе умишљаат нас ќе не критикуваат мислат ова комунизам им е .Комуњаришта ни заедни .
Оние се нашле нас да не крикуваат го злопутребљаваат оправаданото нездоволство на народот од нашето неспособно и криминално владеење .Да не мислат случајно власт да станат некогаш оти народ не не сака .Абе ако треба и друг народ ќе увеземе овој ќе го протераме од тука штом не не сака .Ако ние не им чиниме нека си одат од Македонијава .Друг народ ќе увеземе кој ќе не сака и почитува и друга опозиција која нема да го злоупотребљава опраданото незадоволство на граџаните .
Па да !
Комуњаришта ни заедни мислат ова комунизам дека им е нели.!?