Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ВО ТВ НОВА, ЛАТАС СО СВОЕТО ЗНАЕЊЕ ЗА ПЕРЕЊЕ НА МОЗОК НИ ЧИРАК НЕМОЖЕ ДА БИДЕ !!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.Music3Music3Music3
Predlog za novo zname na Makedonija....


[Image: retro-znamence.jpg]


I sto kaza gospodinot?
Jas nisto ne go razbrav?
(19-06-2013, 03:13 PM)Larsson Wrote: [ -> ]Music3Music3Music3
Predlog za novo zname na Makedonija....


[Image: retro-znamence.jpg]


I sto kaza gospodinot?
Jas nisto ne go razbrav?Проблемот е во тоа што Милчин не кажува ништо ама неговото "мислење" е битно за еден куп новинарчиња бидејки им фрла по некое евро.
(19-06-2013, 06:08 PM)ЈорданПетровски Wrote: [ -> ]Проблемот е во тоа што Милчин не кажува ништо ама неговото "мислење" е битно за еден куп новинарчиња бидејки им фрла по некое евро.

Toa e,so prazni stomaci nema nezavisnost I objektivnost,I samiot znaes deka sistemot e taka kreiran da ne dozvoluva ekonomska i zivotna egzistencija bez "nivna" pomos I dozvola...