Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Mедиуми
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Mедиуми

Pages: 1 2

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Important Threads

 1. Правила на форумот (0 Replies)

Threads

 1. +info от днеска (1 Reply)
 2. ЗАЕВ СЕКОЈ ДЕН СЕ ПОАРОГАНТЕН (3 Replies)
 3. НАУЧИ ДА ПИШУВАШ (17 Replies)
 4. ШТО Е ПРИЧИНАТА ЗА ВОЈНАТА ПОМЕЃУ МИА И ВОА (0 Replies)
 5. РЕАЛНОСТА ПО НАРАЧКА (0 Replies)
 6. КОЈ ОД БАНДАТА КОЈА ГРУЕВСКИ БОГАТО ЈА НАГРАДУВАШЕ КЕ БИДЕ НАЈЖЕСТОК ПЛУКАЧ ПО НЕГО (1 Reply)
 7. СИМЕОН ГУГУЛОВСКИ (0 Replies)
 8. ВЛАДЕЕЊЕ НА ДЕЗИНФОРМИРАЊЕТО (1 Reply)
 9. ТВ Сител цензуриран !??! (0 Replies)
 10. Македонските медии за България (860 Replies)
 11. Телевизија “Србо-Четник “ не ги објавува демантите од опозицијата (0 Replies)
 12. Саше Ивановски (0 Replies)
 13. Утрински Весник за България (76 Replies)
 14. Ако Македония продължи да гледа назад ще открие българските си корени! (0 Replies)
 15. ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЈА- Спој од моќниот интернет и традиционалната телевизија (7 Replies)
 16. ЛАТАС СИ ОДИ ОД СИТЕЛ!!!??? (4 Replies)
 17. Вести на телевизија Сител (2 Replies)
 18. Најдобра македонска телевизија? (15 Replies)
 19. Вестник "Вардар" (1 Reply)
 20. Български телевизии (32 Replies)
 21. МАНИПУЛАТОРИ И ПЛУКАЧИ (4 Replies)
 22. CD-MACEDONIA (2 Replies)
 23. ИНТЕРЕСНИ ВИДЕА (29 Replies)
 24. Внимание (0 Replies)
 25. ПАНДЕ КОЛЕМИШЕВСКИ "ВОСКРЕСНА" (4 Replies)
 26. Краток прирачник за македонското прашање (6 Replies)
 27. САТЕЛИТСКИ СЛИКИ ПРЕД И ПОСЛЕ ЦУНАМИТО (0 Replies)
 28. AFORIZMI (1 Reply)
 29. Омраза.ком.мк (17 Replies)
 30. Kolumni (0 Replies)
Pages: 1 2