Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Вести од светот
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Вести од светот

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Important Threads

 1. Read before you post! (0 Replies)
 2. Правила на форумот (0 Replies)

Threads

 1. Дипломатико критика на критичарите (0 Replies)
 2. КАКО РЕАГИРА ДРЖАВА КОН НЕВИСТИНИТЕ ИЗНЕСЕНИ ЗА НЕА!! (4 Replies)
 3. ТРАМП ГИ ПОВИКУВА НАЦИИТЕ ДА ГО ОТФРЛАТ ГЛОБАЛИЗМОТ, ДА ГО ПРИФАТАТ НАЦИОНАЛИЗМОТ (0 Replies)
 4. Французите на цивилните службеници им плаќале 25 години ништо да не работат (0 Replies)
 5. ДАЛИ ДОН МИЛО КЕ ПАДНЕ ОД ВЛАСТ?? (10 Replies)
 6. МАРС (0 Replies)
 7. СУДИР ЗА БУЏЕТОТ ПОМЕЃУ ИТАЛИЈА И ЕК (1 Reply)
 8. ЛУДОСТА НА МАРКСОВОТО УЧЕЊЕ (0 Replies)
 9. Реџеп Тајип Ердоган (1 Reply)
 10. ТРАМП ВО БИТКА СО ЛЕВИЦАТА! (0 Replies)
 11. ХАШКИ ТРБУНАЛ (3 Replies)
 12. ПОВАМПИРЕНИ ЈУГОСЛОВЕНИ ЈА РАЗГРАДУВААТ ХРВАТСКА (0 Replies)
 13. Сорос, отпуштен си! (0 Replies)
 14. Трамп + Путин = коњец филма за Исламската Држава (0 Replies)
 15. Руски бомби ја решија сириската криза што Америка ја создаде (1 Reply)
 16. ЗЛОСТОРНИКОТ ЧЕ ГЕВАРА (0 Replies)
 17. ЕРДОГАН Е НОВИОТ ХОМЕИНИ !!?? (2 Replies)
 18. Британското кралство- најкорумпирана земја на светот (1 Reply)
 19. Македонија достигнува критична точка (0 Replies)
 20. Глобална верзија на “Фабрика за афери“- аферата Панама Пејперс (3 Replies)
 21. РУСИЈА СЕ ОБИДУВА ДА НАМЕТНЕ ВЛИЈАНИЕ НА ДЕСТАБИЛИЗИРАНИОТ БЛИСКИ ИСТОК И ЦРНОТО МОРЕ (0 Replies)
 22. Новата Коминтерна е Сорос (0 Replies)
 23. Сорос против Колинда 1:1 (0 Replies)
 24. "НЕПОБЕДИВИОТ" ПУТИ ИЛИ "МАЈКА БЕЖАНИЈА" (0 Replies)
 25. ГЕРМАНСКИ ШПИГЕЛ ЗА КАТИЦА ЈАНЕВА И НЕЈЗИНИОТ ТИМ (0 Replies)
 26. Сами си признаваат- ЦИА вооружува исламисти во Сирија со саудиски пари (0 Replies)
 27. НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК (22 Replies)
 28. ЦРНА ГОРА-ПОКАЗНА ВЕЖБА ДЕКА САМО УДБА МОЖЕ ДА СРУШИ ВЛАСТ (16 Replies)
 29. ГЛАС НА ВИСТИНСКИОТ ИСЛАМ (0 Replies)
 30. ТЕХНОЛОГИЈА НА СВЕТСКАТА УДБА ВО ШИРЕЊЕ И ЗАДРЖУВАЊЕ НА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ (6 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8