Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Диjаспора
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Диjаспора

Pages: 1 2

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Important Threads

 1. Read before you post! (0 Replies)
 2. Правила на форумот (0 Replies)

Threads

 1. НАЈЛЕСНО Е ДА КУПИШ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ..... (0 Replies)
 2. Зоран ИВАНОВСКИ, кандидат за пратеник од дијаспората (1 Reply)
 3. ЗАЕВ ЗА РАДИОТОТ 3 З ОД АВСТРАЛИЈА (0 Replies)
 4. СЛУЧУВАЊАТА ВО АВСТРАЛИСКО НОВОЗЕЛАНДСКАТА ЕПАРХИЈА (22 Replies)
 5. Т’ГА ЗА ЈУГООСЛАВИЈА И ТИТО !! (0 Replies)
 6. ЛАГИТЕ ОСНОВ НА ДЕЛУВАЊЕ НА ОБЕДИНЕТАТА МАКЕДОНСКА ДИАСПОРА (3 Replies)
 7. Македонското малицинство во Бугарија реагира (24 Replies)
 8. Емиграциjа во Канада (10 Replies)
 9. Лари Королов (Канада) - МПО се разпада (12 Replies)
 10. ВЕСТИ ОД ДИАСПОРАТА (5 Replies)
 11. Здружение на граѓани " Македонско - Бугарско пријателство" (11 Replies)
 12. Makedoncite vo BG,koj go laje Mk narod? (26 Replies)
 13. Popisot vo Albanija (0 Replies)
 14. ДИАСПОРАТА ОД АВСТРАЛИЈА ЗА ПРОБЛЕМ ЗА ИМЕТО (4 Replies)
 15. Македонците од Албанија во Турција дискредитирани од официјален преставник од Македон (3 Replies)
 16. Македонци од Мала Преспа учествуваат на Балканскиот фолклорен Фе (0 Replies)
 17. Македонците од Врбник го слават Божик во градот Билишта Белиште (0 Replies)
 18. Македонците во с.Орошек, Гора, Албанија -- Oroshek, Gora (0 Replies)
 19. A tale of two censuses (0 Replies)
 20. Уништени гробовите на Македонците во Албанија (1 Reply)
 21. Македонците во Албанија признати од Грците во Албанија (0 Replies)
 22. Поткрепа на Обединетата Македонска Дијаспора за пребројувањето (5 Replies)
 23. Колку не има во дијаспората? (11 Replies)
 24. КАКО ДО РАБОТА ВО СТРАНСТВО ??? (2 Replies)
 25. ПРЕМИЕРОТ НА КАНАДА ВО ПОСЕТА НА МАКЕДОНСКАТА ЗАЕДНИЦА ВО КАНАДА (1 Reply)
 26. DECISTA - AMBASADORI (2 Replies)
 27. NINO VELICKOVSKI VO KANADA (1 Reply)
 28. Што превзема нашата дијаспора за ваквите напади? (16 Replies)
 29. Грчки новинари осудени за навреда кон Воскопулос (6 Replies)
 30. GOCEVA VECER (1 Reply)
Pages: 1 2