Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: КОЛУМНИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

КОЛУМНИ

Pages: 1 2 3

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. Катерина Блажевска (0 Replies)
 2. ИМБЕЦИЛИ СО ФАКУЛТЕТСКИ ДИПЛОМИ - КОЛКУ СЕ НЕПИСМЕНИ МАКЕДОНЦИТЕ? (0 Replies)
 3. Санта Клаус на лошата Македонија ќе ѝ дари мегабомба (0 Replies)
 4. КРАТКА ИСТОРИЈА НА ТЕРОРОТ - АЗИС КЕЉМЕНДИ ЕНД КОМПАНИ (0 Replies)
 5. МОНСТРУМОТ ЌЕ УДРИ ПАК (0 Replies)
 6. КАКО ЖЕЉКО МУ СЕ КАЧИ НА ФИЛИП ВТОРИ (0 Replies)
 7. ТАЈЗИ, ТРЕТОТО ДЕТЕ И СЕКСОТ НА МАКЕДОНЦИТЕ (0 Replies)
 8. НЕ СУМ ЈАС ЖИМИ МАЈКА! (0 Replies)
 9. НЕКА КРШИ ГЛАВА, НЕ МУ ПИШУВАЈТЕ ПИСМА! (0 Replies)
 10. КУЛТУРА НА ЛИНЧОТ – ИНКВИЗИЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА (3 Replies)
 11. ОПШТЕСТВО НА МРТВИТЕ МАТУРАНТИ (0 Replies)
 12. КОНЧИТА СО КОБАСИЦАТА И ВУЈЧЕ ДАРВИН (10 Replies)
 13. ОНАА РАБОТА ОТПОЗАДИ ДО КРАЈ И ДУША ВО РАЈ! (0 Replies)
 14. ТОА ГО РЕЧЕ ПЛАТОН, А НЕ ЈАС! (0 Replies)
 15. КОЈ ГО НАПУПИ ПАСТИРОТ? (1 Reply)
 16. КЕЦ У ДВА ! (0 Replies)
 17. СТЕВО ПРОТИВ ДПМНЕ – БУДЕЊЕ ПРЕД КРАХОТ (0 Replies)
 18. НЕ СЕРИ КВАКЕ КАД НЕ СИ БРАВАР – ГРУЈО, ЕВЕ ТИ КЕЦ! (0 Replies)
 19. ПАДОТ НА СВИЛЕНИОТ ДИКТАТОР (1 Reply)
 20. СЕКС НА РАБОТНОТО МЕСТО – СЕКСОПАТИ И ПСИХОПАТИ (0 Replies)
 21. ЗМИИТЕ ВО ГУЧИ И ВОЛЦИТЕ ОД ВОЛ СТРИТ (5 Replies)
 22. ПАСТИРОТ КО СТАРА МОМА НЕОНАДЕНА (2 Replies)
 23. ЦИЦКАТА НА ЛОШАТА МАЌЕА (0 Replies)
 24. БРУС ЛИ ПРОТИВ МАЛИ ГРУИЦА И НЕГОВИТЕ ПРАСЕНЦА (0 Replies)
 25. МАКЕДОНЦИТЕ ПУШАТ, БОСАНЦИТЕ РУШАТ (2 Replies)
 26. ЏОРЏ СОРОС - ДРАКУЛА ИЛИ ФИЛАНТРОП (6 Replies)
 27. СЕКСБУК ИЛИ ФЕЈСБУК (0 Replies)
 28. ПЕДЕРИСУВАЊЕ ВО СТО ЧЕКОРИ (2 Replies)
 29. ЕСМА ПРОТИВ ТОШЕ И НИЕ ПРОТИВ САМИТЕ СЕБЕ (3 Replies)
 30. ФАЌАЊЕТО НА КРСТОТ И ВАГИНАТА НА ИВОНЧЕ (1 Reply)
Pages: 1 2 3