Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Економија и Финансии
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Економија и Финансии

Pages: 1 2 3 4

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. СЛУШНАЛЕ ЗА ШОК ДОКТРИНА НО НЕ РАЗБРАЛЕ (0 Replies)
 2. Македонска берза (0 Replies)
 3. ДАВАЙ ГАЗ МАКЕДОНИЈО (2 Replies)
 4. ОВА НЕ Е КЕЈНЗ ТУКУ Е МАРКС (0 Replies)
 5. ПАТОТ ДО ЕКОНОМСКА БЛАГОСОСТОЈБА (0 Replies)
 6. КАПИТАЛИЗАМ, ШТО Е ТОА? (0 Replies)
 7. САМО 40% ОД ЗАРАБОТЕНОТО ИМ ОСТАНУВА НА РАБОТНИЦИТЕ (0 Replies)
 8. БЕЗ НАСЛОВ НО СО ПРЕПОРАКА ДА СЕ ПРОЧИТА (0 Replies)
 9. ДАЛИ ПАРИТЕ СЕ ИЗВОР НА СИТЕ ЗЛА?? (0 Replies)
 10. Црн Петок и Колапс на Западните Берзи (0 Replies)
 11. МИТОВИ И ЛЕГЕНДИ -БЛАГОСОСТОЈБАТА ВО ЈУГОСЛАВИЈА (0 Replies)
 12. МАКЕДОНЦИТЕ НЕ РАБОТАТ, НАСИЛНАТА ДРЖАВА ГИ ГУШИ ПРИВАТНИЦИТЕ И ЗАТОА СМЕ СИРОМАШНИ (0 Replies)
 13. МАКЕДОНСКИОТ РЕВОЛТ ПРОТИВ РЕАЛНОСТА (1 Reply)
 14. АКО ЈА МРАЗИТЕ СИРОМАШТИЈАТА ТРЕБА ДА ГО САКАТЕ КАПИТАЛИЗМОТ (0 Replies)
 15. КАКОВ БИ БИЛ СВЕТОТ ПОСЛЕ КАПИТАЛИЗМОТ?? (0 Replies)
 16. ЗАМКАТА НАРЕЧЕНА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ (20 Replies)
 17. Распартален пазарен систем (0 Replies)
 18. ИНТЕРВЈУ НА ГУВЕРНЕРОТ БОГОВ (1 Reply)
 19. НАРОДНА БАНКА ЈА ЗГОЛЕМИ ОСНОВНАТА КАМАТНА СТАПКА (1 Reply)
 20. Како се трошат народните пари? (0 Replies)
 21. ЧИИ СЕ НАШИТЕ ПАРИ?? (2 Replies)
 22. ЈАВНИОТ ДОЛГ НА МАКЕДОНИЈА (1 Reply)
 23. ЕКОНОМСКАТА ПОЛИТИКА НА ГРУЕВСКИ Е КУЛА ОД КАРТИ !! (1 Reply)
 24. АНАЛИЗА КОЈА ПОКАЖУВА ДЕКА ДПМНЕ ПОД ВОДСТВО НА ГРУЕВСКИ НЕ Е ДЕСНИЦА (0 Replies)
 25. СТАВЕВСКИ (0 Replies)
 26. Секој според можностите, секому според потребите (0 Replies)
 27. ПАД НА ИЗВОЗОТ !? (0 Replies)
 28. Зошто капитализмот не успева (неможе да се воспостави) во услови на Ислам Православие (2 Replies)
 29. КАКО ГЕРМАНИЈА СТАНА ЕКОНОМСКА ВЕЛЕСИЛА (0 Replies)
 30. ДАЛИ НА МАКЕДОНИЈА И ТРЕБААТ СЛОБОДНИ ФИНАСИСКИ ЗОНИ? (0 Replies)
Pages: 1 2 3 4