Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: МАКЕДОНСКО ДНО: ПОЛИТИЧКИ ПАРТИИ И НОВИНАРИ ДИРИГРАНИ ОД ....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

МАКЕДОНСКО ДНО: ПОЛИТИЧКИ ПАРТИИ И НОВИНАРИ ДИРИГРАНИ ОД ....

Pages: 1 2

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. СПОРЕД КЕЖАРОВСКИ ПРЕД И ПОСЛЕ ГРУЕВСКИ ВО МАКЕДОНИЈА ТЕЧЕЛО МЕД И МЛЕКО (1 Reply)
 2. ???????? (0 Replies)
 3. НАЈГОЛЕМОТО ИДЕОЛОШКО ЃУБРЕ ВО МАКЕДОНСКОТО НОВИНАРСТВО (0 Replies)
 4. НОВИНАРСКО ДНО НЕПОСТОИ (1 Reply)
 5. ВИСТИНОМЕР ИЛИ ШИРАЧ НА ЛАГИ (0 Replies)
 6. ТОРТЕВСКИ ПРАВИ ПАРТИЈА!! (1 Reply)
 7. СРБОКОМУНИЗМОТ СЕ ПОСИЛЕН (12 Replies)
 8. Вадење од “нафталин” на седумте секретари на СКОЈ (0 Replies)
 9. МАШИНИТ ЗА ПЕРЕЊЕ МОЗОК НА БАНДАТА НА ЗАЕВ РАБОТАТ ПОД ПОЛНА ПАРЕА (0 Replies)
 10. ВМРО и Македонија (1 Reply)
 11. ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА ДАЛИ Е ЧЕДО НА СЛУЖБАТА (0 Replies)
 12. ЛУДИЛОТО НЕМА КРАЈ (1 Reply)
 13. ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ ВЕКЕ БАРААТ БОРЧКИ ПЕНЗИИ (1 Reply)
 14. "ЦИВИЛ" АКТИВЕН ВО ГРАДЕЊЕ НА КУЛТ НА ЛИЧНОСТ ИЛИ КАКО ПАРАТА ЈА ОДЗЕМА СЛОБОДАТА (0 Replies)
 15. ЛАТАС И ТАКАНАРЕЧЕНОТО ИНТЕРВЈУ СО ЗАЕВ (1 Reply)
 16. ЛЕВИЦА !! (3 Replies)
 17. ДНО НА МАКЕДОНСКОТО НОВИНАРСТВО (0 Replies)
 18. ВМРО КОМУНИСТИЧКА (2 Replies)
 19. МИРКА, МИЛЕНКО И БУРЕГЏИЈАТА ВО ЕДНО Е БРАНКО ТРИЧКОВСКИ (2 Replies)
 20. ЦРВЕНАТА БАНДА ПАК СЕ ОБИДУВА ДА НИ ПРОДАДЕ РОГ НАМЕСТО СВЕЌА (15 Replies)
 21. 2500 ЕВРА ИЛИ САШЕ ТАНГА (4 Replies)
 22. ВО ТВ НОВА, ЛАТАС СО СВОЕТО ЗНАЕЊЕ ЗА ПЕРЕЊЕ НА МОЗОК НИ ЧИРАК НЕМОЖЕ ДА БИДЕ !! (3 Replies)
 23. ДНО НА МК НОВИНАРСТВО, ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК, ДОМАКИНОТ НА ЛАТАС (1 Reply)
 24. Партија за Економски Промени 21 (0 Replies)
 25. ПАРТИЈА НА ОБЕДИНЕТИ ПЕНЗИОНЕРИ И ГРАЃАНИ НА МАКЕДОНИЈА (4 Replies)
 26. ГРОМ (1 Reply)
 27. ПАК ЛАТАС !!! (0 Replies)
 28. ПРЕВОСПИТУВАНИОТ ДАРКО ЈА НАДМИНА ПРЕВОСПИТУВАЧКАТА МИРКА (2 Replies)
 29. ДРАГАН ПАВЛОВИЌ ЛАТАС НЕ БИЛ ЧОВЕК НА МИЛОШЕВИЌ!!ЛАГА НАД ЛАГИТЕ (5 Replies)
 30. ВЛАТКО ЃОРЧЕВ ГО ДОПРЕ ДНОТО !!! (2 Replies)
Pages: 1 2