Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Дискусиja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Дискусиja

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. РЕЗОЛУЦИИ ЗА ОСУДА НА КОМУНИЗМОТ!! (2 Replies)
 2. ЗАЕВ ЛАЖГО НА ЛАЖГОВЦИТЕ!! (0 Replies)
 3. КАКО ДА ЈА СПАСИМЕ МАКЕДОНИЈА? (1 Reply)
 4. „МОИТЕ ДЕЦА ТОЈ ДЕН НЕ ОТИДОА НА ШКОЛО-МЕНЕ МЕ ОДВЕДОА ВО ШУТКА“ (2 Replies)
 5. АМНЕСТИРАНИТЕ СЕ ВИНОВНИ АМА НЕ УЦЕНИЈА СО ГЛАСОВИТЕ (0 Replies)
 6. ШТО Е ПРИЧИНАТА ЗА АМНЕЗИЈА НА ЉУПЧО, ГРУЕВСКИ И ЗАЕВ ?? (10 Replies)
 7. ПИТА ГОМНАРКА НА ДИНЕВСКИ (4 Replies)
 8. МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО РЕВНОСЕН ЧУВАР НА ЕДНОУМИЕТО И ТОТАЛИТАРИЗМОТ (31 Replies)
 9. ВО ДРЖАВА КАДЕ ШТО ПОСТОИ ЈАВНО МНЕНИЕ, ФРЧКОВСКИ НЕ БИ БИЛ НИ ВРАТАР НА ПРАВНИ (5 Replies)
 10. МАКЕДОНСКАТА ЛУСТРАЦИА ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ГИ ИЗМИЕ ОКРВАВЕНИТЕ РАЦЕ НА ЗЛОСТОРНИЦИТЕ (2 Replies)
 11. МАКЕДОНИЈА ЗЕМЈА НА ЧУДАТА !! (0 Replies)
 12. ЛУСТАРЦИЈА ИЛИ ПРОЧИСТУВАЊЕ, МИЛЧИН-ПЕТРОВСКИ (5 Replies)
 13. ВИДУВАЊАТА ЗА ЛУСТРАЦИЈАТА НА МАРЈАН МАЏОВСКИ (0 Replies)
 14. ДОСИЕ ЦРНИ (6 Replies)
 15. НАМЕСТО ЛУСТРАЦИЈА ГРУЕВСКИ СПРОВЕДУВА ДИФЕРЕНЦИЈАЦИЈА ВО УДБа (0 Replies)
 16. КОЛУМНИ НА ВЛАДИМИР КОСТОВ (20 Replies)
 17. ЗОШТО МОЛЧЕА ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ ???? (0 Replies)
 18. Сенките на тајните служби висат врз лустрацијата (1 Reply)
 19. КЛУЧОТ КОЈ НИЕ ГО НАРЕКУВАМЕ ЛУСТРАЦИЈА И КАКО ДА ГО УПОТРЕБИМЕ I (0 Replies)
 20. НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЈА ПОВТОРЕН ОБИД ДА СЕ СОКРИЈАТ ЗЛОДЕЛАТА БЕЛГРАДСКИТЕ СЛУГИ (0 Replies)