Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ПОЛЕМИКИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ПОЛЕМИКИ

Pages: 1 2 3 4 5 6

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ЉУПЧО ВЕЛИ НЕ БИЛ СОРАБОТНИК НА УДБА И ТОА Е ТОЧНО ТОЈ БИЛ ИЗВРШИТЕЛ НА УДБА (0 Replies)
 2. ЕДИНСТВЕН ЛЕК ДА СЕ ОЗДРАВЕ ОД КОМУНИЗМОТ Е ЛУСТРАЦИЈАТА (1 Reply)
 3. ЛЕВИЦАТА Е ЗАМЕНА ЗА ШЕЕСЕТИОСМАШИТЕ (2 Replies)
 4. ВИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ДОГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА И ГРЦИЈА (2 Replies)
 5. АЛЕКСАНДРОВ ФРЛИ РАКАВИЦА НА ПЛУКАЧИТЕ ПО ДИАСПОРАТА (0 Replies)
 6. Судир меѓу наследниците на комунистичките експропријатори и протераните сопственици (0 Replies)
 7. ЗАЕВ ВС ЈОВАНОВСКИ (1 Reply)
 8. ГЕРОСКИ - ИВАНОВ (2 Replies)
 9. ЦУЦУЛОВСКИ - МИЛЧИН (1 Reply)
 10. ТРИЧКОВСКИ-МОМИРОВСКИ (1 Reply)
 11. СИНА ПТИЦА (1 Reply)
 12. ИЗМАМАТА И ЛАГАТА МОРА ДА СЕ ПЛАШАТ ОД ВИСТИНАТА (8 Replies)
 13. ЏАБИР ДЕРАЛА- ПЕТРОВСКИ (7 Replies)
 14. АНДОВ- ГЕОРГИЕВСКИ-ПЕТРОВСКИ (6 Replies)
 15. РЕФОРМАТОРСКИОТ ЛЕТ ВО МЕСТО (4 Replies)
 16. ДРУГАРИЦЕ АЧКОСКА, МИ ТИ СЕ КУНЕМА ДА СА ТВОГА ПУТА НЕ СКРЕЌЕМО!!! (39 Replies)
 17. ТЕОДОСИЕВСКИ - МИТЕВСКА (5 Replies)
 18. ДПМНЕ (6 Replies)
 19. ПАЛЕВСКИ ВС ГЕРОСКИ (13 Replies)
 20. ЦОБЕ (0 Replies)
 21. Лицето „Пандан“ (0 Replies)
 22. ГЕРОСКИ ПАК ЈАДЕ „БАТИНЕ“ (6 Replies)
 23. СДСМ-овска Филимена - Кога ќе се здружат лагата и злобата – целта е промашена (0 Replies)
 24. ПАНОВСКИ ВС ВАНГЕЛОВ (0 Replies)
 25. ЉУПЧО ВС ГОШЕВ (2 Replies)
 26. Јаковлевски: ќе има промени во ВМРО-ДПМНЕ (1 Reply)
 27. Него, дечки, мора да седнеме да поразговараме малку околу Коста Рацин (0 Replies)
 28. РЕМЕНСКИ ЛУСТРАЦИЈАТА МОРА ДА СЕ ВОЗОБНОВИ И ОДВИВА СПОРЕД РЕЗОЛУЦИИТЕ (0 Replies)
 29. Лиле Приврзок- новото доенче на УСАИД (1 Reply)
 30. ЗА ВАНЧО МИХАЈЛОВ, СО НЕГОВИ ЗБОРОВИ (5 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6