Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ПОЛЕМИКИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ПОЛЕМИКИ

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ЛАТАС контра ГЕРО (1 Reply)
 2. Канзуров vs. Митревски (7 Replies)
 3. НАСЕР СЕЛМАНИ МУ ДРЖИ ЧАС ЗА МАКЕДОНСКИ ИНТЕРЕСИ НА ДАРКО ЈАНЕВСКИ (0 Replies)
 4. НАУМОВ-ОСМАНИ (0 Replies)
 5. ОРВЕЛОВА 1984, ФРЧКОВА 1994 (0 Replies)
 6. ЗИКОВ - ЛАТАС (15 Replies)
 7. ПОПСИМОНОВА ИЛИ ДЕМОКРАТИЈА НА КОМУЊАРСКИ НАЧИН (0 Replies)
 8. СПАСОВ (0 Replies)
 9. ЈОРДАН ПЕТРОВСКИ-ВЛАДИМИР ПЕТРЕСКИ (0 Replies)
 10. ЈОРДАН ПЕТРОВСКИ-ЗОРАН БОЈАРОВСКИ (0 Replies)
 11. АДНАН ЏАФЕРОВСКИ-ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ (0 Replies)
 12. Бранко Героски - Ѓорѓи Спасов (0 Replies)
 13. ЗА ВАНЧО МИХАЈЛОВ, СО НЕГОВИ ЗБОРОВИ (0 Replies)
 14. РЕМЕНСКИ ЛУСТРАЦИЈАТА МОРА ДА СЕ ВОЗОБНОВИ И ОДВИВА СПОРЕД РЕЗОЛУЦИИТЕ (0 Replies)
 15. ГЕРОСКИ ПАК ЈАДЕ „БАТИНЕ“ (0 Replies)
 16. Лицето „Пандан“ (0 Replies)
 17. ЏАБИР ДЕРАЛА- ПЕТРОВСКИ (0 Replies)
 18. СИНА ПТИЦА (0 Replies)
 19. АЛЕКСАНДРОВ ФРЛИ РАКАВИЦА НА ПЛУКАЧИТЕ ПО ДИАСПОРАТА (0 Replies)
 20. ЉУПЧО ВЕЛИ НЕ БИЛ СОРАБОТНИК НА УДБА И ТОА Е ТОЧНО ТОЈ БИЛ ИЗВРШИТЕЛ НА УДБА (0 Replies)
 21. НАПАДОТ НЕ Е СЕКОГАШ НАЈДОБРА ОДБРАНА (0 Replies)
 22. КУШЕВСКИ МАНИФЕСТ-ПЕТРОВСКИ ВС ДЕРАЛА (0 Replies)
 23. ЛАЖНАТА ХРОНИКА НА СЕКУЛОВСКА ЗА ПОЛИТИЧКИ ПРОГОН СО ЛУСТРАЦИЈАТА (0 Replies)
 24. ЗОШТО НЕ СЕ ИСПОЛНИЈА РЕФОРМИТЕ НА ПРИБЕ?? (0 Replies)
 25. ГЕРОСКИ ЗА ДА СИ ГИ СОКРИЕ ГРЕВОВИТЕ ПОРАЧУВА ДЕКА ВИНАТА НА УДБА СЕ САМО ПРИТВОРИТЕ (0 Replies)
 26. АЧКОСКА -ПЕТРОВСКИ ПО ВТОР ПАТ! ДАЛИ КЕ ИМА ПОЛЕМИКА? (0 Replies)
 27. ГЕРОСКИЈА „БРАНИ“ МАКЕДОНИЈА ОД ЗАЕВ ?? (0 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8