Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ПОЛЕМИКИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ПОЛЕМИКИ

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ПОЛ КРЕГ РОБЕРТС ПРОТИВ МЕДИЈУМСКАТА КАМАРИЛА НА НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК (4 Replies)
 2. САШЕ!!! (32 Replies)
 3. Др Јанко Бачев до Лустарциска Комисја – Гојда одете на ливада барем луѓе ќе ве пасат (0 Replies)
 4. Ајде бе отец празвитер Ивица Тодоров камо одговор што вети кај Саше Политико (1 Reply)
 5. Бучко до Грујо “ Баци дај намали малце со л”жгите бе “ (0 Replies)
 6. ИНТЕРВЈУ СО КОЧА ПОПОВИЌ ОД ПРЕД 25 ГОДИНИ КОЕ ВРЕДИ ДА СЕ ПРОЧИТА!! (0 Replies)
 7. КОДОШОТ МИЛЧИН ВС САШЕ ТАНГА (14 Replies)
 8. ЛАТАС-АНЕТА ВАСИЛЕВА (1 Reply)
 9. ДРУГАРИЦЕ АЧКОСКА, МИ ТИ СЕ КУНЕМА ДА СА ТВОГА ПУТА НЕ СКРЕЌЕМО!!! (36 Replies)
 10. ГОШЕВ ПРОТИВ НЕДЕЛКОВСКИ И ЗИКОВ (2 Replies)
 11. Потсетник за отецот кој даде ветување во емисија на Саше Политико (0 Replies)
 12. ТАНГА И ОСТАНАТИ АРГАТИ НА ЦРВЕНИОТ КАРДИНАЛ ВС ЕДНООКИ (3 Replies)
 13. МИРКА ВС ЖОРО-ЗНАК ДЕКА МИНЧО НЕМА ДА ИГРА ПО НОТИ НА "ГРУЈО" (16 Replies)
 14. ЗАР ИМА НЕКОЈ НЕШТО ПРОТИВ ВИСТИНАТА? (2 Replies)
 15. ПЕТРОВСКИ ВС РЕМЕНСКА И ХРИСТОВ (7 Replies)
 16. ЉУБИША ГЕОРГИЕВСКИ ВС НИКОЛА ГЕЛЕВСКИ (2 Replies)
 17. КАБРАНОВ И ФРЛИ РАКАВИЦА НА МИРКА .... (0 Replies)
 18. БУКУРЕШКИ ДОГОВОР (2 Replies)
 19. АНТИМАКЕДОНИЗМОТ ПАК БЛЕСНУВА ВО ПОЛН СЈАЈ !!!! (6 Replies)
 20. Velinovska-Jovanov (3 Replies)
 21. ГРУЕВСКИ-ТИТО ПЕТКОВСКИ (0 Replies)
 22. ПРЕМИЕРОТ ГРУЕВСКИ-ВЛАДИКАТА ПИМЕН (1 Reply)
 23. ГЕРОСКИ-ПЕТРОВСКИ (14 Replies)
 24. ДАЛИ ЧОВЕКОТ ТРЕБА ДА ЖИВЕЕ САМО ЛЕБ?? (0 Replies)
 25. МАКЕДОНИЈА МОРА ДА РАСЧИСТИ СО КОМУНИСТИЧКИОТ МOНСТРУМ-ТАЈНАТА ПОЛИЦИЈА (7 Replies)
 26. СУЕТА,ДРСКОСТ,АРОГАНТНОСТ,САМОЗАМИСЛЕНА НЕПРИКОСНОВЕНОСT СО ЕДНО ИМЕ БЛАЖЕ РИСТЕВСКИ (8 Replies)
 27. ДАЛИ МВР КЕ СЕ ОСМЕЛИ ДА МУ ОДГОВОРИ НА ЖОРО (0 Replies)
 28. НАЦИЗМОТ Е САМО КОПИЈА НА УЖАСИТЕ НА СОВЕТСКИОТ КОМУНИЗАМ !!! (3 Replies)
 29. ВМРО НП ВС ПРЕДСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ (1 Reply)
 30. ШУПАЧКИ СТАНДАРД ЗА ШУПАЧКИ НАРОД !!! (0 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8