Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ПОЛЕМИКИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ПОЛЕМИКИ

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ТРИЧКОВСКИ ВС ЦРВЕНКОВСКИ (0 Replies)
 2. Ало Blizoo платено ви е пуштете сигнал (0 Replies)
 3. ЃОРЃИ СПАСОВ ВС Ј.ПЕТРОВСКИ (3 Replies)
 4. Кекеновски (1 Reply)
 5. "НЕМА ЏАБЕ НИ КОД СТАРЕ БАБЕ !!" (0 Replies)
 6. ЗОРАН ДИМИТРОВСКИ ЖОРО ВС КУРИР И ОСТАНАТИ ГРУЈОВИ МЕГАФОНИ (1 Reply)
 7. ИНДЕКСОТ И УСТАВОТ (0 Replies)
 8. УБИЈЦИТЕ НА РИСТО И ВАСИЛ ШИШКОВИ СЕ НЕКАЗНЕТИ БЛАГОДАРЕЈКИ НА ГРУЕВСКИ (6 Replies)
 9. БРАНКО ТРИЧКОВСКИ ВС Ј.ПЕТРОВСКИ (5 Replies)
 10. ГРУПАЦИЈАТА ВС КЕКЕНОВСКИ ИЛИ ВМРО ВС ДПМНЕ (0 Replies)
 11. Патриот е денеска тој што ќе ја спаси македонската нација да не се иселува – Љубчо Ге (1 Reply)
 12. ОМО Илинден пропагира грчките и српските интереси во Македонија (0 Replies)
 13. ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ ПРОТИВ ТОДОР ПЕНДАРОВ (8 Replies)
 14. Денеска Република Македониja функионира како Грчко-Српска антибугарска држава. (0 Replies)
 15. ИЦЕ БАБАН ВС ЈОРДАН ПЕТРОВСКИ-ЦРНИ (15 Replies)
 16. КАКО ГРУЕВСКИ ГО КИНДАПИРА НАРОДОТ! (0 Replies)
 17. ТАЈНА ДРЖАВА (0 Replies)
 18. ДЕБАТА ЗА ИМЕТО ПОМЕЃУ ПРЕДАВНИЦИ И "ПАТРИОТИ" (2 Replies)
 19. Ало Мијалков Јанкуловска (0 Replies)
 20. ДОБРО ДОЈДОВТЕ ВО 1984 !!! (0 Replies)
 21. БИТКАТА НА СДСМ ПРОТИВ ФАШИЗМОТ Е БИТКА ЗА СОКРИВАЊЕ НА КОМУНИСТИЧКИОТ ЗЛОСТОР !!! (1 Reply)
 22. Мирјана Најчевска вс Гордана Силјановска-Давкова (3 Replies)
 23. ПЕТРОВСКИ ВС ЗЕКОЛИ (0 Replies)
 24. ЗИКОВ МУ ФРЛИ РАКАВАВИЦА НА ЕСКО !!! (0 Replies)
 25. Тони Михајловски вс Александар Поповски (0 Replies)
 26. ВМРО КОМУНИСТИЧКА (0 Replies)
 27. ВО СРБИЈА НА 5 ОКТОМВИ НА ВЛАСТ ДОШЛА КОАЛИЦИЈАТА: ДОС, ЗЕМУНСКИОТ КЛАН И УДБА (0 Replies)
 28. КАЖЕТЕ МИ ЧИЕ ГОМНО ПОВЕЌЕ СМРДИ (0 Replies)
 29. ЛОГИЧКИ ГРЕШКИ (7 Replies)
 30. СТОЈАН АНДОВ КОНТРА МАКЕДОНСКАТА ОФИЦИЈАЛНА ИСТОРИОГРАФИЈА (9 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8