Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ПОЛЕМИКИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ПОЛЕМИКИ

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ИВАНКА ИНА ВАСИЛЕВСКА ВС МАКЕДОНСКИ ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР (0 Replies)
 2. ГЕРОСКИ ВС БОРЧЕ БОЈ (1 Reply)
 3. ФРЧКОСКИ ВС АНДОВ (2 Replies)
 4. МИЦКОСКИ ВС ОРДАНОСКИ (0 Replies)
 5. БОГОЈЕСКИ ВС СИЛЈАНОВСКА (0 Replies)
 6. ПЕРО ГОШЕВ ПАК ДЕЛИ УМ (0 Replies)
 7. МАКЕДОНСКО БУГАРСКИ ПРЕГОВОРИ ЗА ИСТОРИЈАТА (0 Replies)
 8. ЈОРДАН ПЕТРОВСКИ ВС БИЛ НИКОЛОВ (8 Replies)
 9. ОД СТРАВ ЗАЕВ НАМЕСТО ТВ ДУЕЛ ПРЕКУ ИНТЕРВЈУ ВОДИ ПОЛЕМИКА СО МИЦКОСКИ (1 Reply)
 10. ДАЛИ ЗОРАН ЗАЕВ Е НАВИСТИНА КОМПЛЕТЕН ШАРЛАТАН (0 Replies)
 11. ВАНЧО МИХАЈЛОВ ВЕЧНА ТЕМА (1 Reply)
 12. ЗАЕВ (1 Reply)
 13. СУДИР БАЧЕВ МИЦОВ (3 Replies)
 14. Стефан ВЛАХОВ МИЦОВ (0 Replies)
 15. Мал придонес во борбата за европски вредности (0 Replies)
 16. ЕДИНСТВЕН ЛЕК ДА СЕ ОЗДРАВЕ ОД КОМУНИЗМОТ Е ЛУСТРАЦИЈАТА (1 Reply)
 17. ЛЕВИЦАТА Е ЗАМЕНА ЗА ШЕЕСЕТИОСМАШИТЕ (2 Replies)
 18. Судир меѓу наследниците на комунистичките експропријатори и протераните сопственици (0 Replies)
 19. ЗАЕВ ВС ЈОВАНОВСКИ (1 Reply)
 20. ГЕРОСКИ - ИВАНОВ (2 Replies)
 21. ЦУЦУЛОВСКИ - МИЛЧИН (1 Reply)
 22. ТРИЧКОВСКИ-МОМИРОВСКИ (1 Reply)
 23. ИЗМАМАТА И ЛАГАТА МОРА ДА СЕ ПЛАШАТ ОД ВИСТИНАТА (8 Replies)
 24. АНДОВ- ГЕОРГИЕВСКИ-ПЕТРОВСКИ (3 Replies)
 25. РЕФОРМАТОРСКИОТ ЛЕТ ВО МЕСТО (1 Reply)
 26. ТЕОДОСИЕВСКИ - МИТЕВСКА (5 Replies)
 27. ДПМНЕ (6 Replies)
 28. ПАЛЕВСКИ ВС ГЕРОСКИ (13 Replies)
 29. ЦОБЕ (0 Replies)
 30. СДСМ-овска Филимена - Кога ќе се здружат лагата и злобата – целта е промашена (0 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8