Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: ПОЛЕМИКИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

ПОЛЕМИКИ

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ПОВОД ЗА ПОЛЕМИКА ПОМЕЃУ ГРУЕВСКИ И МЕНЕ Е ЧЕНТО (1 Reply)
 2. ЛАБОВИЌ-ЈАС (3 Replies)
 3. РЕМЕНСКИ ПРОДОЛЖУВА СО ОДБРАНА НА ТОТАЛИТАРНИОТ КОМУНИСТИЧКИ СИСТЕМ (0 Replies)
 4. Кој ги убива денес Шишкови и зошто? (0 Replies)
 5. ПОДГРЕВАЊЕ НА ОДАМНА ПРОКИСНАТА ЧОРБА СО ИМЕ ДРАГАН БОГДАНОВСКИ (6 Replies)
 6. КОМУНИСТИТЕ ЈА ЖРТВУВАА Р. МАКЕДОНИЈА ПОЛЕМИКА РЕМЕНСКИ ПЕТРОВСКИ (2 Replies)
 7. Богоевски: Каракачанов е моја Оперативна Позиција?! (1 Reply)
 8. ВАНКОВСКА КОНТРА ФРЧКОСКИ! (1 Reply)
 9. АПАСИЕВ - ЗАЕВ (6 Replies)
 10. ИГОР УЛЧАР (0 Replies)
 11. ДА МУ СЕ ОДЗЕМЕ ПРАВОТО НА ЗАЕВ ДА НИ СМИСЛУВА НОВА СТРАТЕГИЈА (0 Replies)
 12. ОЛУМЧЕВ (3 Replies)
 13. ПЕТАР ГОШЕВ ................. (14 Replies)
 14. ГРУЕВСКИ ВО ОБИД ДА НИ СЕ ПРИКАЖЕ КАКО ИСУС (0 Replies)
 15. ПАНЧЕ ЗАЕВ ВС ГОШЕВ И ГЕРОСКИ (2 Replies)
 16. НЈАЧЕВСКА !! (0 Replies)
 17. ДАЛИ МАЛЕСКИ ЈА НАЈАВУВА ФЕДЕРАЛИЗАЦИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА? (0 Replies)
 18. ФРЧКОВСКИ ОД УСТАВОТВОРЕЦ СТАНА УСАВОУБИЕЦ (0 Replies)
 19. ВИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ДОГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА И ГРЦИЈА (7 Replies)
 20. ЉУПЧО:НЕ МЕ ГЛЕДАЈТЕ ШТО ПРАВАМ СЛУШАЈТЕ МЕ ШТО ЗБОРУВАМ (1 Reply)
 21. Астеруд – Ристова, толкувања на говорот на омраза (0 Replies)
 22. ЈАНУШЕВ (1 Reply)
 23. ЧАДИКОВ -РУСКОВСКА (1 Reply)
 24. ГРУЕВСКИ-БОГОЈОСКИ (0 Replies)
 25. ЗАЕВ-МИЦКОСКИ (0 Replies)
 26. КРОКОДИЛСКИ СОЛЗИ ЗА СЈО (2 Replies)
 27. РОСОКЛИЈА (1 Reply)
 28. ЈОВАН ДОНЕВ (1 Reply)
 29. РАЗГОВОР И СО ЅИДОВИТЕ .... (4 Replies)
 30. ПИТЕРСОН ВС ЖИЖЕК ИЛИ ЖИЖЕК ВС ПИТЕРСОН (0 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8