Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Политика
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Политика

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ЗАЕВ БАРА СПАС ЗА СЕБЕ ВО НУДЕЊЕ АМНЕСТИЈА ЗА 27,04 (12 Replies)
 2. СУДСКИОТ ПРОЦЕС ЗА 27.04 Е ЛАКРДИЈА БЕЗ УТВРДУВАЊЕ НА МОТИВИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО СОБРАНИЕТО (8 Replies)
 3. ЗА ЗЛОСТОРИТЕ НА УЧК ВРЗ МАКЕДНЦИ ВО ВОЈНАТА 2001 ВЛАСТА ЗАБРАНУВА ДА СЕ ГОВОРИ (22 Replies)
 4. ДАЛИ КЕ ПОМИНЕ СМЕНАТА НА УСТАВОТ ВО ПАРЛАМЕНТОТ (3 Replies)
 5. СЈО СО ОБВИНЕНИЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЈА НА ПОШТЕНСКА БАНКА (1 Reply)
 6. ДИК: РЕФЕРЕНДУМОТ Е НЕУСПЕШЕН!! (3 Replies)
 7. ГРЦИТЕ ПОЧНАА ДА ОМЕКНУВААТ ВО СВОИТЕ СТАВОВИ (0 Replies)
 8. ТЕМА ЗА ОСВЕСТУВАЊЕНА ЗАБЛУДЕНИТЕ „ОВЦИ“ ОД ЗАЕВ И УДБА (12 Replies)
 9. ЗАЕВ НАЈАВУВА ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ?? (3 Replies)
 10. ГРУЕВСКИ ОСУДЕН НА ДВЕ ГОДИНИ (6 Replies)
 11. ПРОТЕКОА СТЕНОГРАМТЕ ОД РАЗГОВОРИТЕ ЗА ИМЕТО (1 Reply)
 12. МАКЕДОНИЈА БОЈКОТИРА (14 Replies)
 13. КОСОВСКИ СЛУЧУВАЊА, КАКВИ КЕ БИДАТ ПОСЛЕДИЦИТЕ? (7 Replies)
 14. ГОВОР НА ПРЕДСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ВО ООН (2 Replies)
 15. ВЛАСТА КЕ ГО АПСИ ЈАНКО БАЧЕВ !? (0 Replies)
 16. ПИСМО ДО ТРАМП, ПУТИН, МАКРОН, МЕЈ, ЏИНПИНГ И ГУТЕРЕШ (0 Replies)
 17. ЗАКАНИ И ОД МВР КОН „БОЈКОТИРАМ“ (0 Replies)
 18. СУДИКАТА КАЦАРСКА ВРШИ ТОТРУРА ВРЗ ОБИНЕТИТЕ (0 Replies)
 19. ДОГОВОРОТ НЕ Е ВО СИЛА НО ГРЦИТЕ ВЕКЕ ГО ПРИМЕНУВААТ (0 Replies)
 20. КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ТАЉАТ ЏАФЕРИ (2 Replies)
 21. ИНИЦИЈАТИВИ ЗА УСТАВНОСТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ,ДАЛИ УСТАВНИОТ СУД КЕ ДОНЕСЕ ОДЛУКА?? (15 Replies)
 22. КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ЗАЕВ ЗА ПОТКУП НА ГЛАСАЧИ (0 Replies)
 23. ПРЕДСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ПОСЛЕДЕН БЕДЕМ ЗА ОДБРАНА НА Р.МАКЕДОНИЈА (6 Replies)
 24. АНАЛИЗА НА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА (7 Replies)
 25. СО ЦЕНЗУРА ПРОТИВ ВИСТИНАТА ЗА ДОГОВОРТ СО ГРЦИЈА (3 Replies)
 26. ЏЕМО ХАСА (0 Replies)
 27. АНКЕТИ ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ (3 Replies)
 28. ДИРЕКТОРОТ НА ОТА ДОКАЗ ДЕКА УДБА Е НАША СУДБА (1 Reply)
 29. КАКО КЕ СЕ ПРЕКРОЈАТ ГРАНИЦИТЕ ВО ТРИАГОЛНИКОТ СРБИЈА, КОСОВО, СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА (7 Replies)
 30. БЕЗ ПОЧИТУВАЊЕ НА УСТАВОТ НЕМА ДЕМОКРАТИЈА НИТУ СЛОБОДА (6 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44