Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
Лиле Приврзок- новото доенче на УСАИД - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Македонска политичка арена (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: ПОЛЕМИКИ (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Thread: Лиле Приврзок- новото доенче на УСАИД (/showthread.php?tid=3538)Лиле Приврзок- новото доенче на УСАИД - МрачниотКоњаник - 07-11-2016

Лиле од ДОМ се најде на листата кандидати за пратеници на СДСМ. Вечниот приврзок во досега најголемиот свој изблик на безидејност се построи во петтата колона. 
Математиките на Лиле се јасни, од друга страна не е јасно кому тоа му текнало да ја рачуна Лиле за фактор, освен ако над неа не стои јак чадор. По која логика е шутната Софче- јаз`к на онолку канцелариски секс- Куновска, освен ако не се работи за амбасадорско- соросен амин. Да исшутираш претседател на градска организација и да прифатиш накалемен аутсајдер, нема некоја логика...


RE: Лиле Приврзок- новото доенче на УСАИД - МрачниотКоњаник - 08-11-2016

Оп Лиле се пишмани- неќе у удбашкото трло. Решава да бега од бродот што тоне? Удбашкиот разглас ТВ Телма веќе ја вброи Лиле во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ. Диференцијација врз привезокот?
Ќе барала да биде на помалку добитна позиција- ахам, ем да се додржи до примената директива од амбасадорскиот кабал ем да си остане понастрана од луѓето без иднина.