Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!
ВО ЈОРДАНИЕ - Printable Version

+- Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи! (https://forum.kotle.ca)
+-- Forum: Историjа (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Религиjа (https://forum.kotle.ca/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: ВО ЈОРДАНИЕ (/showthread.php?tid=3298)ВО ЈОРДАНИЕ - ЈорданПетровски - 18-01-2016

МЕСТОТО КАДЕ СВ.ЈОВАН ГО КРСТЕЛ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА, НА РЕКАТА ЈОРДАН


[/url][Image: 10931251_779264082163482_683255550072965...e=5745728D]
[url=https://www.facebook.com/337606202995941/photos/a.337607462995815.77009.337606202995941/779264082163482/?type=3]


RE: ВО ЈОРДАНИЕ - МрачниотКоњаник - 20-05-2016

Удбаш што верува во Бога. Интересно салто. Уште само да е вистина...