Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: КОЛУМНИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

КОЛУМНИ

Pages: 1 2

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ЦЕНЗУРИРАНАТА КОЛУМНАТА НА МИЦОВ (0 Replies)
 2. Патриотски грабеж (0 Replies)
 3. ТАЧИ ВОЈВОДА - АХМЕТИ ДПМНЕОВСКИ НАДВОЈВОДА! (0 Replies)
 4. Деветтиот круг во „заробената“ држава (0 Replies)
 5. Зошто гласаме за идиоти? (0 Replies)
 6. Џелатите и жртвите не одат заедно во борба (0 Replies)
 7. РАБОТЕЛ ЗА УДБА А ВЕЛИ НЕ БИЛ СРПСКИ ИЗМЕЌАР МЕЌАР (0 Replies)
 8. ЉУЉЗИМ (1 Reply)
 9. lПРИКАЗНА ЗА ЛИСИЦАТА И ОВЕНОТ (0 Replies)
 10. ЗЛОСТОРНИКОТ СЕКОГАШ СЕ ВРАЌА НА МЕСТОТО НА ЗЛОСТОРСТВОТО (0 Replies)
 11. ДИМИТАР ДИМИТРОВ-ЗА ДРЖАВАТА И ПРОТИВ НЕА (0 Replies)
 12. ЈАСНА КОТЕСКА (0 Replies)
 13. Катерина Блажевска (0 Replies)
 14. ИМБЕЦИЛИ СО ФАКУЛТЕТСКИ ДИПЛОМИ - КОЛКУ СЕ НЕПИСМЕНИ МАКЕДОНЦИТЕ? (0 Replies)
 15. Санта Клаус на лошата Македонија ќе ѝ дари мегабомба (0 Replies)
 16. КРАТКА ИСТОРИЈА НА ТЕРОРОТ - АЗИС КЕЉМЕНДИ ЕНД КОМПАНИ (0 Replies)
 17. МОНСТРУМОТ ЌЕ УДРИ ПАК (0 Replies)
 18. КАКО ЖЕЉКО МУ СЕ КАЧИ НА ФИЛИП ВТОРИ (0 Replies)
 19. ТАЈЗИ, ТРЕТОТО ДЕТЕ И СЕКСОТ НА МАКЕДОНЦИТЕ (0 Replies)
 20. НЕ СУМ ЈАС ЖИМИ МАЈКА! (0 Replies)
 21. НЕКА КРШИ ГЛАВА, НЕ МУ ПИШУВАЈТЕ ПИСМА! (0 Replies)
 22. КУЛТУРА НА ЛИНЧОТ – ИНКВИЗИЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА (3 Replies)
 23. ОПШТЕСТВО НА МРТВИТЕ МАТУРАНТИ (0 Replies)
 24. КОНЧИТА СО КОБАСИЦАТА И ВУЈЧЕ ДАРВИН (10 Replies)
 25. ОНАА РАБОТА ОТПОЗАДИ ДО КРАЈ И ДУША ВО РАЈ! (0 Replies)
 26. ТОА ГО РЕЧЕ ПЛАТОН, А НЕ ЈАС! (0 Replies)
 27. КОЈ ГО НАПУПИ ПАСТИРОТ? (1 Reply)
 28. КЕЦ У ДВА ! (0 Replies)
 29. СТЕВО ПРОТИВ ДПМНЕ – БУДЕЊЕ ПРЕД КРАХОТ (0 Replies)
 30. НЕ СЕРИ КВАКЕ КАД НЕ СИ БРАВАР – ГРУЈО, ЕВЕ ТИ КЕЦ! (0 Replies)
Pages: 1 2