Котле - форум без граници, без цензура - плурализам на мислења и идеи!

Full Version: Политика
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Политика

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Announcements

 1. В А Ж Н О !!!!!!!

Threads

 1. ПОВТОРНО ЛАЖНИ РЕФОРМИ ВО УБК!? (1 Reply)
 2. ПОЧНАА СО ПЛУКАЊЕТО НА ГРУЕВСКИ (3 Replies)
 3. РЕПУБЛИЧКИ ШТАБ ЗА РЕФОРМИ ВО ВМРО ДПМНЕ (39 Replies)
 4. КОЈ И ЗОШТО ПУКА ВО КУМАНОВО ?? (138 Replies)
 5. УДБА ГИ РАБОТИ БУГАРИТЕ КАКО БАВЧА !!! (24 Replies)
 6. "ТВРДИНА" - 30 ДЕНА ПРИТВОР ЗА НАЧАЛНИКОТ НА V УПРАВА ГОРАН ГРУЈОВСКИ (16 Replies)
 7. Т Н Т - ГРУЕВСКИ И ЈАНАКИЕВСКИ ВО ГЛАВНИТЕ УЛОГИ (6 Replies)
 8. ОБСЕ МУ ПРАТИ ПОРАКА НА ПРИБЕ ДЕКА ЗАЕВ Е КОПИЈА НА ГРУЕВСКИ (0 Replies)
 9. „РЕФОРМАТОРИТЕ“ НА ЗАЕВ (4 Replies)
 10. ГРУЕВСКИ ПО СТАПКИТЕ НА ЗАЕВ, НЕ ГИ ПРИЗНАВА ИЗБОРИТЕ (2 Replies)
 11. ПЕТКРАТНО УБИСТВО КАЈ СКОПЈЕ; (КАКО БИ ПОСТАПИЛЕ ВИЕ???? - Стара тема) (217 Replies)
 12. 27.04.2017 Е КОПРОДУКЦИЈА НА СЛУЖБАТА, СДСМ И ДУИ-ЕКСПОЗИТУРТА НА БЕОГРАД (1 Reply)
 13. НОВ АНТИМАКЕДОНСКИ АТАК НА МИЛЧИН !! (3 Replies)
 14. ОСНОВЕН ПРОИЗВОД НА СОЦИЈАЛИЗМОТ СЕ ЛАГИ, ПАТЕТИКА, ОМРАЗА ... (0 Replies)
 15. „РЕФОРМАТОРИ“ ПРАВЕТЕ ГО ВЕТЕНИОТ СТАТУТ И ПРАВЕТЕ НЕГОВА ПРОМОЦИЈА !! (0 Replies)
 16. РУСКАТА АМБАСАДА УКАЖУВА ДЕКА ЗАЕВ ЛАЖЕ! (2 Replies)
 17. ПОЧНАА ПРИТВОРИ ЗА ОСОМНИЧЕНИТЕ ОД БОМБИТЕ (12 Replies)
 18. ЈЕДИНСТВО Е ИМЕТО НА ПЛАНОТ НА КОС ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА ЈУГОСЛАВИЈА (1 Reply)
 19. YUTA-ОПЕРА-РАМ (163 Replies)
 20. КИРО ГЛИГОРОВ НАЈМАТНАТА ЛИЧНОСТ ВО МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА (1 Reply)
 21. ПРИВЕДЕН ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ (3 Replies)
 22. Атентат врз Глигоров за распаѓање на Македонија? (76 Replies)
 23. ЦИРКУЗАНТИ, ПОЛИТИКАНТИ И ПРЕДАВНИЦИ (0 Replies)
 24. ЗАКОН ЗА ЈАЗИЦИ НА ЗАЕВ !! (14 Replies)
 25. ДОЈДЕ СЛОБОДАТА И ДЕМОКРАТИЈАТА НА ЗАЕВ!! (7 Replies)
 26. ПИТАТА ГОМНАРКА ЗА НАСТАНИТЕ ОД 27.04 НАГОЛЕМО ПОЧНА ДА СЕ МЕСИ (4 Replies)
 27. ЃОРЃИ ЛАЗАРЕВСКИ ,ХЕРОЈ НА ТОТАЛИТАНА ИЛИ ХЕРОЈ НА ДЕМОКРАТКСА МАКЕДОНИЈА (0 Replies)
 28. СПАСОТ ЗА ПРОБЛЕМОТ КОЈ ГО ПОТРЕСУВА СВЕТОТ Е ПРАВНО УРЕДЕНИ НАЦИОНАЛНИ ДРЖАВИ (0 Replies)
 29. ОД ВАРДАР ПА ДО ....... НОВА ИДЕА ЗА БАЛКАНСКО ПОВРЗУВАЊЕ (18 Replies)
 30. СРБИЈА ГИ ПОВЛЕЧЕ СИТЕ ЛУЃЕ ОД АМБАСАДАТА ВО СКОПЈЕ (9 Replies)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41